| |
דיון:
Fractionating קרבה? -
Fractionating קרבה? שמעתי מאיפשהו קרבה שאתה צריך fractionate כך שאנשים לא חושב שאתה רוצה מהם משהו או להיתפס מנסה לתמרן או לנזקקים. כמו שאני מכיר זיקה כדרך הקצב מישהו, את ההצהרה נראה לערער את כל העניין של קרבה? יש לך רעיונות אתה יכול לחלוק על זה? -
Re: Fractionating קרבה? היי, סטיב,
מעולם לא שמעתי את המושג "fractionate קרבה". . . אני מתכוון לקחת אותו ולאחר מכן הקמת שובר קרבה. נראה קצת מאז incongruent לצורך קרבה היא לבנות אמון. אני מתאר לעצמי שזה היה לשלוח הודעה מעורב - או במקרה הטוב אחד די מבלבל. אם אתה אמיתי מתנהג עם יושרה, למה אתה צריך להשתמש החלוקה? -
 mindopoly כתב:
אם אתה אמיתי מתנהג עם יושרה, למה אתה צריך להשתמש החלוקה? אם אתה אמיתי מתנהג עם יושרה, למה אתה צריך להשתמש בטכניקה כדי להשיג קרבה בכלל?
העסקה עם החלוקה היא כי הוא מגביר את תחושת קרבה כאשר היא הוקמה מחדש. ראיתי אחד מאמן מאוד להשתמש בו בחוכמה למשל, כאשר מדברים עם אנשים אחרי תרגיל - כאשר הם מתקשרים congruently על מה שהם עשו הוא נותן להם תשומת לב, כאשר הם משוטטים אל מדבר 'על' התרגיל ו theorising, הוא נע על. התוצאה היא שהוא מפסיד במכוון זיקה עם אותם קצת לפני השבת זה כאשר reconvenes קבוצה (הוא טוב מאוד להקים מחדש להקים יחסי קרבה עם קבוצה של אנשים בתוך זה). במילים אחרות, הוא לוקח משם קרבה כאשר אנשים מן המסלול. וזה נוטה לגרום להם לחשוב / להתנהג על אופן לקבל אותו בחזרה ... -
Re: Fractionating קרבה? היי, אדריאן
תודה על תשובתך, אולם אני מאמין לך אולי בטעות המילים שלי, "אם אתה אמיתי מתנהג עם יושרה, למה אתה צריך להשתמש חלוקה?" ו להכליל אותם מתכוון טכניקה "כדי לזכות קרבה בכלל". רק כדי להבהיר: אני מאמין כי קרבה - אף כי משהו יכול לקרות ועושה אורגני בין ובקרב אנשים - לא תמיד כל כך בקלות, שהוקמו ללא מיומנות קבוצה. כל יושר והגינות בעולם לא משנה אם אתה לא יכול ליצור קרבה עם "הקהל שלך". ההערה שלי היתה בנוגע לנושא של 'חלוקה' לבד.
לשם כך, תודה על הממחישות את הקשר שבו החלוקה שעשוי להיות שימושי. אני לא חשב בכיוון הזה.
בהקשר של מורה לתלמיד (או הורה לילד) fractionating זיקה הגיוני. זה יחסים hierarchal. מאז זיקה נועדה להביא על סימטרי הקשר, "חלוקה" של קרבה ייראה להביא הפוכה סימטרי השפעה. סמכות אולי שימושי 'או' כוח 'יחסים. אחרת, הייתי רואה שום שימוש זה. אתה יכול לתת לי כמה דוגמאות אחרות של איפה אתה יכול לחשוב שזה יהיה מתאים, שבו אין מערכת יחסים hierarchal?
אנא הבינו, אני לא שוקלת את השימוש בדוגמה לעיל החלוקה שלך, רק מנסה לפתוח דיון על משתמש אחר חופף. תודה. -
 mindopoly כתב:
תודה על תשובתך, אולם אני מאמין לך אולי בטעות המילים שלי, "אם אתה אמיתי מתנהג עם יושרה, למה אתה צריך להשתמש חלוקה?" ו להכליל אותם מתכוון טכניקה "כדי לזכות קרבה בכלל". קראתי אדריאן תגובה שונה לגמרי. הוא לא היה מייחס את המלים האלה לכם: הוא היה שואל אותך שאלה חדשים, לחקור - מדוע היה צורך להשתמש בטכניקה כדי להשיג קרבה?
ניתן להשתמש בטכניקות חלוקה או לא, אבל אתה צריך זיקה טכניקות בכלל? -
 mindopoly כתב:
בהקשר של מורה לתלמיד (או הורה לילד) fractionating זיקה הגיוני. זה יחסים hierarchal. מאז זיקה נועדה להביא על סימטרי הקשר, "חלוקה" של קרבה ייראה להביא הפוכה סימטרי השפעה. סמכות אולי שימושי 'או' כוח 'יחסים. אחרת, הייתי רואה שום שימוש זה. אתה יכול לתת לי כמה דוגמאות אחרות של איפה אתה יכול לחשוב שזה יהיה מתאים, שבו אין מערכת יחסים hierarchal? העניין הוא, אני לא מסכים עם presuppositions אתה מביא את זה: כי היחסים הם סימטריים או אסימטריים, וכי את ההבדלים האלה הם לעשות עם כוח. לחשוב בצורה כזאת מניחה כי מישהו הולך להיות כלב בראש ומישהו אחר הכלב התחתון, וזה בכלל לא מועיל. -
 mindopoly כתב:
היי, סטיב,
מעולם לא שמעתי את המושג "fractionate קרבה". . . אני מתכוון לקחת אותו ולאחר מכן הקמת שובר קרבה. נראה קצת מאז incongruent לצורך קרבה היא לבנות אמון. אני מתאר לעצמי שזה היה לשלוח הודעה מעורב - או במקרה הטוב אחד די מבלבל. אם אתה אמיתי מתנהג עם יושרה, למה אתה צריך להשתמש החלוקה?
היי,
אני רואה את זה אחרת, אתה יכול להשתמש זיקה fractionate כדי להגיע לרמה עמוקה יותר של יחסי קרבה עם מישהו. אני לא חושב שזה עבור חלק מהאנשים מקבל כמעט מיידית זיקה עמוקה עם מישהו עלול פריק אותם, כי הם לא רגילים להרגיש. אז אתה הולך יותר לאט הלוך ושוב בכל פעם עמוק יותר.
Hope that helps
תיהני
בארט -
אולי אני סתם מכלילה קצת כאן. שפה מטבעה נוטה להיות חלקלק. אחרי הכל, את משמעות התקשורת היא בתגובה שאתה מקבל ... לא בהכרח מה נועדה. לי "fractionating קרבה" (מונח שאני גם לא שמעתי) יכול להיות פשוט "דפוס להפריע" אשר יכול להיות מאוד שימושי כאשר עובדים עם לקוח או בכל מצב שבו אחד רוצה לנהל את השיחה לעבר תוצאה מסוימת. כאשר לקוח נכנס הסיפור שלהם למשל (לפעמים, אבל לא תמיד, מידע חסר תועלת) כדרך להמשיך לתרץ ולחזק את המבנה הבסיסי כמו אמונה מגבילה שיצרה ומנציחה את הבעיה, דפוס להפריע במיומנות להחיל מיד מחדש את תשומת הלב מן הסיפור שלהם לעבר הפתרון. לקטוע את הסיפור מתחיל redirectionalze המוח לעבר האפשרויות נוירולוגי חדש. רופא מיומן יכול לעשות זאת מבלי לאבד את קרבה. וגם אם זה "מקוטע" לרגע, לצעוד את הלקוח בחזרה לזרם נעשה בקלות במספר דרכים ... גם אם הם כועסים. רק מחשבה.
בכבוד רב,
FP
לאחרונה נערך על ידי FrogPrince; 23 נובמבר 09 בשעה 08:11.
-
 chris_morris כתב:
קראתי אדריאן תגובה שונה לגמרי. הוא לא היה מייחס את המלים האלה לכם: הוא היה שואל אותך שאלה חדשים, לחקור - מדוע היה צורך להשתמש בטכניקה כדי להשיג קרבה?
ניתן להשתמש בטכניקות חלוקה או לא, אבל אתה צריך זיקה טכניקות בכלל?  אה הבנתי!
בתשובה לשאלה כי, כן ולא. אני מאמין כי קרבה היא תוצאה הטבעית של מה קורה כאשר אנשים במודע ליצור סימטריה מספיק באינטראקציה שלהם כאלה הם מרגישים מחוברים. "אנשים אוהבים אנשים כמוהם". טכניקות NLP בניין קרבה הם מודל של תהליך מודע.
אז במידה שיש לך הכרה עם מיומנות בתהליך הקמת קרבה, אז לא אתה לא צריך טכניקה אחת ' ". יש אנשים שמעולם לא לקח קורס NLP, והם די מיומנת הקמת ותחזוקה של קירבה עמוקה עם אנשים אחרים (אחד לאחד בקבוצות). NLP נועד רק כדי codify זה תואר של "מצוינות" כדי שיהיה אפשר ללמד כפי שנקבע מיומנות, כמו "איך ליצור ולקיים יחסי קרבה", לאף אחד. אם עדיין אין לך סמכות מודע, אז כן אולי זה יהיה מועיל להגדיר מיומנות (טכניקות זיקה) לרכוש. -
 R אדריאן כתב:
העניין הוא, אני לא מסכים עם presuppositions אתה מביא את זה: כי היחסים הם סימטריים או אסימטריים, וכי את ההבדלים האלה הם לעשות עם כוח. לחשוב בצורה כזאת מניחה כי מישהו הולך להיות כלב בראש ומישהו אחר הכלב התחתון, וזה בכלל לא מועיל. היי אדריאן,
אתם מניחים מראש משמעות כי לא התכוונתי. כוח אולי מילה חזקה מדי בשביל מה אני תוהה על. קרבה הוא על יצירת סימטריה "אני אצטרף אליך על המפה של העולם שלך, אתה מצטרף אלי שלי". אנחנו בקצב ולהוביל אחד את השני ללא הרף כל יום האינטראקציות שלנו. לפעמים אתה מוביל, לפעמים אתה קצב (בצע).
תגובות שלי נועדו כדי להמחיש את זה כמה יחסים הם, מעצם טבעם, hierarchal יותר מאשר לאחרים - כמו במקרה של ההורה לילד. מערכת יחסים כזו, האם צריכה להיות 'השפעה גדולה יותר' להוביל (ההגדרה שלי כוח) במערכת היחסים הוא כמו הילד הצעיר, עם התמעטות מעלות של אסימטריה זו ככל שהילד מתבגר.
כולנו התחלנו את "מנחש" מה החלוקה התכוון. מה המשמעות של זה ואת השלכותיה על קרבה ועל השירות שלה. הערות שלי בשום אופן לא התכוון "לנקוט עמדה" על משהו שאין לי שום היכרות עם. הייתי סקרן לדעת מה היו המחשבות שלך ב 'לאן' זה עשוי להיות שימושי. אני עדיין ...
תהיתי מה אתה חושב על הערות Cervelloni של ג 'יימס. הייתי נוטה להסכים עם פרשנות ג 'יימס' של 'fractionating' ל מתכוון יותר של דפוס 'להפריע', השירות קליניים של אשר הגיוני לי.
אולי, יש לי הכשיל את החלוקה עם המילה ''. זה מונח המשמש בדרך כלל היפנוזה, כלומר להביא מישהו בתוך ומחוץ והעמקת מעלות פחותה של טראנס (שנוטה להעמיק את חוויית היפנוטי). אני לא יכול לתרגם איך הקמת ולאחר מכן שבירת זיקה עם אותם יביא קרבה גדולה יותר.
נו, טוב, Nuff של זה. הו גבוהה, הו גבוה זה לראות את הלקוח אני אלך!
תודה על האוכל "מחשבה",
לוצ 'יה -
Re: Fractionating קרבה? מה אני חושב של ג 'יימס לקחת על החלוקה?
אני אוהב את זה. מה עוד חלוקה לשמש?
פלירט יכול אולי להיות כפי שתואר החלוקה - קשר עין נתון ואז לקחו, מגע עמום - חזר לשלול את העמימות, ואז חיוך ממעמקי. זה הכול עניין של מגע ואז לקחת אותו, שוב ושוב, העמקת הקשר עם הזמן. -
היי אדריאן,
אני אוהב את הפלרטוט לדוגמה שנתת.
זה הזכיר לי את אחד החוקים Cialdini ההשפעה של עקרון המחסור ~ "לקחת" במכירות הרבה כמו פלירט. אנשי מכירות Seasoned לעשות את זה כל הזמן. אחרי תקופה של קרבה הם מתחילים לשבור אותו על ידי איום גישה של הלקוח אל מה שהם מוכרים, ובכך לעורר לחץ על התגובה לזמזם ב-הלקוח לקחת צעד לעבר אותם מיד להעמיק את קרבה מחדש לעסוק תהליך המכירה.
http://www.nlpconnections.com/images/smilies/smiley.gif -
תודה על כל הרעיונות הגדולים.
אני מניח כאשר שוברים זיקה באופן עושה את האדם האחר רוצה לקבל אותו בחזרה, הם מעריכים את זה יותר.
אני חושב שזה גם דומה לולאות מקוננות על הסיפורים. -
 simpcore כתב:
שמעתי מאיפשהו קרבה שאתה צריך fractionate כך שאנשים לא חושב שאתה רוצה מהם משהו או להיתפס מנסה לתמרן או לנזקקים. סטיב,
אתה יכול לחפור ולהודיע לנו איפה בדיוק שמעת את זה? הניחוש שלי הוא מן ג 'פריס רוס. חלוקה באנגלית פירושה "נפרדות או שברים המכילים רכיבים רכיבים מרוכז". את ההקשר שבו רוס משתמש זה נגזר מושגים בספר 'רוברט גרין "אמנות הפיתוי". והוא גם לא להשתמש בו בהקשר של "Fractionating קרבה". השימוש שלו היתה בהקשר של "מדינות fractionating" אשר הוא טהור לפרויקט מאפיינים כמו כמה מפתה, בשפה ההומוריסטית מלנכולי, נועז, פואטי, וכו 'וכו', וכו ', עם שימוש במסגרת זמן תמצית ומכאן מהירות לפתות. אני לא חושב שזה אומר הפסקה לכונן מחדש קרבה. עם זאת אני גם לא יודע אם נשבר מחדש זיקה הקמת יוביל זיקה חזקה יותר. אני חושב שאנחנו צריכים לקבל יותר בהירות על ההקשר שבו שמעת על המונח הזה ולקבל הפניות הסטודנטים של NLP לפני תחילת השימוש במונח זה ללמוד זיקה או אפילו להתחיל ללמד אותו.
תודה,
-Bharath -
Re: Fractionating קרבה? אני מאמין ששמעתי אותו איגור Ledowski (?), וגם ראיתי את זה מוזכר במקומות שונים. | |