| |
דיון:
לזכור זמן שבו ... -
לזכור זמן שבו ... אני רק לאחרונה נודע על NLP אז התחלתי לקרוא כמה ספרים, בעיקר "שימוש במוח שלך - במשך שנה".
עכשיו, תרגילים רבים להתחיל עם לזכור אירוע בעבר או בדרך כלל חושב על משהו בעבר. זה הוכיח את עצמו יותר קשה ממה שציפיתי.
לדוגמה, ישירות בהקדמה לספר: "תחשוב על ניסיון העבר, כי היה נעים מאוד, אולי אחד שיש לך לא חשבתי על זה הרבה זמן."
ניסיתי באמת קשה, אבל לא באמת יכול לחשוב על חוויה ספציפית כלשהי אני נחשב "נעים מאוד".
להתמודד גם עם החפיפה. אני לא יכול לזכור זמן שבו הייתי חופף. אפילו לא זכרה זמן כשהייתי incongruent.
חזרה אל הספר. "הייתי רוצה לחשוב על כמה היה לך ויכוח עם מישהו שבו היית בטוח שאתה צודק."
זה באמת קורה לי לעיתים קרובות כמו יש לי חברה מי שבאמת אוהב להתווכח כמעט לא מודה שהוא טועה. עם זאת, אני לא יכול לזכור שום טיעון ספציפי איתו או מישהו אחר לצורך העניין. אבל כעבור זמן, אלי כמה חברים היה ויכוח ארוך מאוד שבו אני לא זוכר, או כך חשבתי. אז ניסיתי עוד פעם אחת לעשות את התרגיל הזה, אבל כל מה שאני יכול לזכור היה עדיין תמונה של איך זה נראה (כלומר שבה כולם עומדים באותה נקודה). אני זוכר מה טיעונים ונקודות מבט של כל אדם היה, אבל לא המילים המדויקות, בעיקר רעיונות.
והרשימה עוד ארוכה. אני לא להתחיל ללמוד NLP לצורך שיפור עצמי, אבל זה עזר לי להבין בעיה ענקית. מעולם לא היה לי זיכרון גדול, רחוק מזה. לעתים קרובות אני שוכח איפה שמתי את המפתחות, פשוטו כמשמעו, את מספר הטלפון רק שיננתי היא שלי.
הבעיה, עם זאת, נמשך הרבה מעבר לזכור מספרי טלפון (מיומנות כי אני לא מחשיב חיוני בהתחשב אני יכול רק לכתוב אותם). הייתי צריך לכתוב חיבור על הדבר הטוב ביותר או אירוע מהנה ביותר שקרה לי השנה. לא יכולתי לחשוב על אחד. ואז ניסיתי ללכת עם הדבר הגרוע ביותר. שוב, לא יכולתי לחשוב על אחד.
אני מניח שאתה רואה לאן זה הולך - אני זוכר לא נעים ולא נעים האירועים וכשאני עושה, הם בדרך כלל רק כמה עדיין, תמונות ניתק עם בהירות נמוכה מעט צבע. אני יכול לשנות את submodalities וכי אין לשנות את החוויה, אבל אני מאמין שהבעיה היא נזכרת האסטרטגיה שלי (או העדר אחת) כמו כל הזיכרונות החדשים עדיין לאמץ את אותו טופס עם תמונה submodalities הישן אותו.
כל הצעה על איך לפתור את הבעיה הזו? -
שלום,
אני מבין למה אתה מתכוון, ואני יכול להזדהות עם סוג זה. אמנם, יש לי בדרך כלל הצליח למצוא דוגמאות, זה יכול להיות קשה. אני מציע שאם אתה מוצא את זה מאוד קשה אז לעשות עד למצב מסוים! בגלל הדמיון שלך שלה, סביר להניח שלו כדי להיות דומה מאוד אירוע אמיתי בשבילך בכל מקרה, כך היה את אותו אפקט.
בהצלחה עם זה, מקווה שזה עוזר,
סטיב -
 StBlue כתב:
אני רק לאחרונה נודע על NLP אז התחלתי לקרוא כמה ספרים, בעיקר "שימוש במוח שלך - במשך שנה".
עכשיו, תרגילים רבים להתחיל עם לזכור אירוע בעבר או בדרך כלל חושב על משהו בעבר. זה הוכיח את עצמו יותר קשה ממה שציפיתי.
לדוגמה, ישירות בהקדמה לספר: "תחשוב על ניסיון העבר, כי היה נעים מאוד, אולי אחד שיש לך לא חשבתי על זה הרבה זמן."
ניסיתי באמת קשה, אבל לא באמת יכול לחשוב על חוויה ספציפית כלשהי אני נחשב "נעים מאוד".
להתמודד גם עם החפיפה. אני לא יכול לזכור זמן שבו הייתי חופף. אפילו לא זכרה זמן כשהייתי incongruent.
חזרה אל הספר. "הייתי רוצה לחשוב על כמה היה לך ויכוח עם מישהו שבו היית בטוח שאתה צודק."
זה באמת קורה לי לעיתים קרובות כמו יש לי חברה מי שבאמת אוהב להתווכח כמעט לא מודה שהוא טועה. עם זאת, אני לא יכול לזכור שום טיעון ספציפי איתו או מישהו אחר לצורך העניין. אבל כעבור זמן, אלי כמה חברים היה ויכוח ארוך מאוד שבו אני לא זוכר, או כך חשבתי. אז ניסיתי עוד פעם אחת לעשות את התרגיל הזה, אבל כל מה שאני יכול לזכור היה עדיין תמונה של איך זה נראה (כלומר שבה כולם עומדים באותה נקודה). אני זוכר מה טיעונים ונקודות מבט של כל אדם היה, אבל לא המילים המדויקות, בעיקר רעיונות.
והרשימה עוד ארוכה. אני לא להתחיל ללמוד NLP לצורך שיפור עצמי, אבל זה עזר לי להבין בעיה ענקית. מעולם לא היה לי זיכרון גדול, רחוק מזה. לעתים קרובות אני שוכח איפה שמתי את המפתחות, פשוטו כמשמעו, את מספר הטלפון רק שיננתי היא שלי.
הבעיה, עם זאת, נמשך הרבה מעבר לזכור מספרי טלפון (מיומנות כי אני לא מחשיב חיוני בהתחשב אני יכול רק לכתוב אותם). הייתי צריך לכתוב חיבור על הדבר הטוב ביותר או אירוע מהנה ביותר שקרה לי השנה. לא יכולתי לחשוב על אחד. ואז ניסיתי ללכת עם הדבר הגרוע ביותר. שוב, לא יכולתי לחשוב על אחד.
אני מניח שאתה רואה לאן זה הולך - אני זוכר לא נעים ולא נעים האירועים וכשאני עושה, הם בדרך כלל רק כמה עדיין, תמונות ניתק עם בהירות נמוכה מעט צבע. אני יכול לשנות את submodalities וכי אין לשנות את החוויה, אבל אני מאמין שהבעיה היא נזכרת האסטרטגיה שלי (או העדר אחת) כמו כל הזיכרונות החדשים עדיין לאמץ את אותו טופס עם תמונה submodalities הישן אותו.
כל הצעה על איך לפתור את הבעיה הזו? זוהי בעיה נפוצה '... אשר דבר לעשות איתך אבל עם איך הפקה היא מובנית.
"תחשוב על ניסיון העבר, כי היה נעים מאוד, אולי אחד שיש לך לא חשבתי על זה הרבה זמן
באמת מה שאתה עושה זה .. חושבים .. אז אתה צריך לחשוב עוד יותר, כי אתה מפעיל דרך בהקשרים שונים ... כדי לראות אם הן תואמות "נעים מאוד" תוהה (חושבת יותר) למה אתה לא מוצא שום הקשר.
אז אולי אתה חושב שמצאת משהו, אבל .. אוי לא .. זה חייב להיות לפני הרבה זמן ... dooh. עכשיו אני מקווה שאתה הולך להיתקע ו tranced החוצה ..
למה זה בעיה כזאת של אנשים?. אתה הורה לחשוב, אתה צריך למצוא את הקשר .. ששולחת לך כל מעלה neocortex שלך, במקום לגשת לחלק הרגשי שלך: "התחושה" נעים מאוד
הבא תתבקש לזכור זמן שבו אתה מרגיש בטוח שם?, וזה אפילו יותר גרוע .. זה מוציא את כל התנועה במקום לעורר אמון זה מעורר חשיבה על הקשר ושעה ספציפיים.
בעיה נוספת עם סוג של elictiations אלה הוא שהם אפילו לא קרוב ספציפיים. "נעים מאוד", יכולות להיות משמעויות שונות ורגשות בהקשרים שונים עבור אותו אדם: כלומר: זה יכול להיות אמבטיה חמה חמה, או לקבל העלאה, ....
במיוחד אם אתה מנסה לעורר משאב או משהו לעגן, זה מרושלים
שאלות פשוטות כמו .. איך מרגיש מאוד נעים לך, מרגיש בטוח מה זה כמו בשבילך, ... יעזור לך הרבה יותר.
הייתי דילוג על כל הפקה עם "לזכור זמן, לחשוב, ..." כל דבר מפנה אותך הרחק גישה הרגשות שלך.
לחיים
בארט -
 StBlue כתב:
אני מניח שאתה רואה לאן זה הולך - אני זוכר לא נעים ולא נעים האירועים וכשאני עושה, יש דוגמה של incongruence שלך. האם אתה מבחין כאן סתירה?
הם בדרך כלל רק כמה עדיין, תמונות ניתק עם בהירות נמוכה מעט צבע.
האם לדעתך זה שונה מאשר אנשים אחרים איך לזכור דברים?
אני יכול לשנות את submodalities וכי אין לשנות את החוויה, אבל אני מאמין שהבעיה היא נזכרת האסטרטגיה שלי (או העדר אחת) כמו כל הזיכרונות החדשים עדיין לאמץ את אותו טופס עם תמונה submodalities הישן אותו.
באחד הימים, אולי אתה יכול פשוט לשבת לעשות רשימה. סיבות להיות עליזה, חלק אחד. האם אי פעם צחקו בדיחה? לה אורגזמה? הלך לחופשה?
אני חושב "הבעיה" כאן היא לא חוסר זיכרון, אלא על פסקי הדין שלך אם הזיכרונות שלך הם ראויים או לא. עבור אלה מיני תרגילים, כמו שלך ראויים כמו כל אחד אחר. -
תודה, כל ההודעות היו שלושה לעזר רב. 
האם לדעתך זה שונה מאשר אנשים אחרים איך לזכור דברים?
ובכן, הצבע שלי היה - אם לחשוב אחורה submodalities שינוי יכול להפוך את זכרונות נעימים יותר, למה לא פשוט זוכר אותם עם אלה submodalities "נעים" מלכתחילה? או הולך אחורה לשנות משהו אותם כי בסופו של דבר הופך מודע?
אני מבין גם כי זה אומר שלי היא להוביל מערכת הראייה. זה שימושי לדעת, אבל אני יכול לראות מקרים שבהם נזכרת בצליל או תחושה יכולה להיות שימושית יותר. מכיוון שיש יותר אפשרויות היא המטרה של NLP, אפשר אחד או יותר של המערכת להוביל ואיך? -
 StBlue כתב:
תודה, כל ההודעות היו שלושה לעזר רב.
ובכן, הצבע שלי היה - אם לחשוב אחורה submodalities שינוי יכול להפוך את זכרונות נעימים יותר, למה לא פשוט זוכר אותם עם אלה submodalities "נעים" מלכתחילה? זה הרעיון.
או הוא giing אחורה לשנות משהו אותם כי בסופו של דבר הופך מודע?
אני מקווה שאתה תחליט לבחור את אשר זיכרונות להתאים לך ולא להשאיר את זה תהליך לא מודע. זה התהליכים מודע כי השאיר להם את הדרך שמצאת אותם מלכתחילה. בעזרת תרגול, tho, המיומנות שלך לשינוי התגובות שלך לחוויות שלך יכולה לשפר עד לנקודה שבה אתה עושה את הדברים האלה במהירות הבזק. יש לי קצת סבלנות על להגיע לשם וליהנות מהנסיעה. | |