NLP הבינלאומי

יש לנו אוטומטי, תרגומים לחיות. בחר את השפה הרצויה:

תוצאות 1 עד 5 מתוך 5
דיון: כיצד Highly Tuned האם החושים שלך ועל איך אתה יודע?
  1. Carol's Picture

Carol Robertson has 813 reputation points

פורסם: 19 נובמבר 09, 01:33 offline

קרול הצטרף
    אוקטובר 2007
    סך הכל הודעות
    532
    נקודות מוניטין
    813

כיצד Highly Tuned האם החושים שלך ועל איך אתה יודע?

כיצד הם מאוד מכוון החושים שלך איך אתה יודע?

אני התחלתי לשאול את עצמי את השאלות האלה דרך החוויות שלי חלקית של NLP וגם בגלל החוויה לאחרונה עם כלב כי בא להישאר איתי. הוא סובל "חרדת נטישה" ולא יכול להיות לבד. הוא לא היה שם וזה הפתיע אותי כשהוא היה בן 14 חודשים המומחים ההצלה אמר שהם ניסו שמות אותו אבל הוא לא הרים על זה. אחרי כמה ימים שמתי לב שהוא לא היה מסוגל להבין מה המלים. הוא נראה ממש ידידותי חיבה תמיד היה נועץ בי מבט ואת הבא לי מסביב. תהיתי אם הוא היה חירש אבל הוא לא היה. הוא נראה מבולבל ומודאג הרבה זמן.

כפי תהיתי איך לעזור לו כדי להרגיע אותו אני נזכר איך ראיתי את ג 'יימס ואריק שו רובי לשנות מצב החיות אז התחלתי לעשות ניסויים עם מה שאני' ראה 'ו' הרגיש 'להם לעשות. זה עבד, דבר בטוח כמו כפי באלגנטיות כאשר אותם מומחים עבד הקסם שלהם אבל הכלב היה רגוע יותר. פעם הכלב היה במצב זהה אותי הוא התחיל מודל אותי. בדרך זו התחלנו לקבל קצת דפוסי הולך טוב, כגון יצירת רגוע ישנוני עוגנים שקט שמיכה מיוחדת, חיוניות ואנרגיה להוביל שלו הלאה. עד מהרה הוא יכול לקרוא ולהשתמש אותות חזותיים כגון הצבעה וטופח משטח. ברגע זה הוקם התחלתי חפיפה להשתמש במילים שלי בזהירות רבה כך שהם היו ברורות שונים ונשמע (אריק נתן לי עצה גדולה).

עכשיו הכלב יודע שם, במיטה שלו, לשכב טוב. הוא נהנה לשחק עם צעצועים מוזיקלים (שלה מדהים מה שאתה יכול להשיג עכשיו) והיא עובדת היטב מקבל אותו לאתר אותם באמצעות קול ולהפעיל אותם על ידי נושך. זה הראשון הוא משחק גדול כמו זה לוקח לו שנים כדי לחשב היכן היא והוא לפעמים צריך הרבה עזרה. בימים האחרונים הוא התחיל להשמיע קולות קצת ולכן היא למצוא את קולו. הניסיון של עוזר הכלב הזה בשילוב עם ניסיון של אימונים עם אריק רובי ופיתוח החושים שלי (וכתוצאה מכך העולם נראה כמו מקום מאוד שונה) חייב אותי תוהה מה החוויות שלך כבר.

איך אתה מודע הרגישות של החושים שלך?
    איך אתה יכול לדעת אם חוש אחד פועל פחות טוב מאשר זה יכול להיות?
    אתה יודע מה החושים שלך היא הכי מפותחת?
    האם אתה בכלל מודע חופפים את החושים?
    איך אתה מבחין כי החושים שלך יכול להיות חדים יותר?
    איך ידעת להבחין כי החושים שלך הפכו חדות מה השתנה הרגישות שלהם?

2. virtualAngel's Picture

Nina Lancaster (SL) has 978 reputation points

פורסם: 19 נובמבר 09, 02:03 offline

נינה הצטרף
    ינואר 2008
    סך הכל הודעות
    781
    נקודות מוניטין
    978

Re: Tuned Highly האם החושים שלך ואת How Do You Kno

היי קרול,

אני זוכר את הראשון לב חש שלי היה מושחז כאשר נסעתי במכונית שלי - אני מרגיש טוב ורגוע ופתאום מכונית ציפצף קרנו עלי ואני מיד היה מודע של 'פחד תגובה' למטה בגוף שלי הנגדי של הגוף שלי לצד כי הצפצוף של הצופר בא .... זה גרם לי די מזועזע - לב התחושות הללו באופן כה ברור כמו שהיה לי קפץ במכונית לפני, אבל ברור היה sensitorily (זה מילה?) קהה.

מכאן ואילך היתה לי תחושה חזקה יותר של האופן שבו פועלת בתגובה פחד ומרגיש בי - העובדה שזה היה את הצד הנגדי היה שזה עובד כדי למשוך אותי הרחק ההתראה ואת אותות הסכנה ... היתה התגלות לי כדי 'לראות' הגוף עובד בצורה כזאת כי אני מעולם לא שם לב לפני שלי.

3. adrian r's Picture

Adrian Reynolds has 1372 reputation points

פורסם: 19 נובמבר 09, 09:02 offline

אדריאן הצטרף
    אפריל 2007
    סך הכל הודעות
    1.081
    נקודות מוניטין
    1372

Re: Tuned Highly האם החושים שלך ואת How Do You Kno

על הקורס של אריק תחושתי חדות, עשינו תרגיל בו אנו לזווג אותו עם מישהו התבקשו לומר באיזו יד הם החזיקו מטבע פנימה לפני כן, עשיתי תרגיל לא היה מרוצה עם התוצאות שלי . זה הוביל לשינוי המדינה, אחד שבו הייתי יותר שובבה, ושמתי לב שמתי לב יותר.

לדוגמה, הרמתי על colouration של הוורידים בידיים של השותף. אבל זה לא היה רק תהליך פסיבי - הרגשתי מאוד בשליטה על מה שקורה, בצורה שאני יכול לתאר רק שובב. התמודדות עם השותף שלי היה כמו חתלתולה משתעשעת עם עכבר: ידעתי שאני בסדר.

ואני - 8 פעמים מתוך 8, אני 'מנחש' אשר בידו את המטבע היה פנימה ואמרתי לו על כך בפעם הקודמת, באופן שובבי שלי, 'אני הולך בכוונה לקבל את זה לא נכון עכשיו, כך שאתה לא לא מרגיש כל כך רע, ולהגיע יש ללכת בעצמך. " וזה בדיוק מה שקרה.

בשלב זה שובבי, כל החושים שלי היו חידד - ואת impishness עצמו אני חושד כי בא מודעות גדולה יותר, לדעת שאני יכול לעבוד עם צעצוע / עם / כל כך הרבה יותר יעיל.

4. bart's Picture

Bart Loos has 345 reputation points

פורסם: 20 נובמבר 09, 11:54 offline

בארט הצטרף
    אפריל 2006
    סך הכל הודעות
    383
    נקודות מוניטין
    345
    Quote R אדריאן כתב: View Post
    על הקורס של אריק תחושתי חדות, עשינו תרגיל בו אנו לזווג אותו עם מישהו התבקשו לומר באיזו יד הם החזיקו מטבע פנימה לפני כן, עשיתי תרגיל לא היה מרוצה עם התוצאות שלי . זה הוביל לשינוי המדינה, אחד שבו הייתי יותר שובבה, ושמתי לב שמתי לב יותר.

לדוגמה, הרמתי על colouration של הוורידים בידיים של השותף. אבל זה לא היה רק תהליך פסיבי - הרגשתי מאוד בשליטה על מה שקורה, בצורה שאני יכול לתאר רק שובב. התמודדות עם השותף שלי היה כמו חתלתולה משתעשעת עם עכבר: ידעתי שאני בסדר.

ואני - 8 פעמים מתוך 8, אני 'מנחש' אשר בידו את המטבע היה פנימה ואמרתי לו על כך בפעם הקודמת, באופן שובבי שלי, 'אני הולך בכוונה לקבל את זה לא נכון עכשיו, כך שאתה לא לא מרגיש כל כך רע, ולהגיע יש ללכת בעצמך. " וזה בדיוק מה שקרה.

בשלב זה שובבי, כל החושים שלי היו חידד - ואת impishness עצמו אני חושד כי בא מודעות גדולה יותר, לדעת שאני יכול לעבוד עם צעצוע / עם / כל כך הרבה יותר יעיל.
    מזכיר לי את התרגילים האלו שעשינו במהלך טום V & קים McF זיקה כיתות. בשורה כמה אנשים, להפוך אותם סביב אל פנים ממך, בוהה בקיר, אז לא יהיה להם שום קלט VA ממך. בחר אחד מהם איפה אתה מתחבר עם - נפשית .. יש לכייל אותם ואת החוויה הגופנית שלהם. מי היה קשור יבחינו מיד. חלק ירגישו שהם משוך לאחור, אחרים יחושו חמימות עולה בחזה, שלהם ...

זה כל כך פשוט אבל כולם חזקים התרגיל נעשה זה הזמן הנכון אחרי הזמן, אחרי סיבוב או שניים.

אז אתה יכול לעשות את זה עם רגשות מקרין, בכוונה לנתק עם מישהו, כמה רוצה צבעים הפרויקט ...

החושים שלך גבוהה יותר מכוון אז אתה מודע IMO, תרגילים פשוטים יכולה להביא תשומת לב, מה שלך יש לך כבר להרים ברמה התת מודע.

לחיים

בארט

5. simpcore's Picture

Steve A has 176 reputation points

פורסם: 21 נובמבר 09, 09:10 offline

סטיב הצטרף
    מאי 2009
    סך הכל הודעות
    455
    נקודות מוניטין
    176
    Quote R אדריאן כתב: View Post

הפרסומות

NLP חיבורי משאב NLP הקהילה עצמאי המנוהל על ידי כריס מוריס בע"מ. כל הזכויות שמורות. תרגומים על ידי מתרגם vBET 2.4.1