| |
דיון:
'Cause & Effect' ב NLP -
'Cause & Effect' ב NLP שלום, אני באמת מעוניין השפה של 'לגרום & אפקט 'ב NLP, כי הוא בוחר בעצמו את הרגשות שלי ולא להאשים אחרים. לדוגמה, לפעמים אני אומר שאדם''עשה''לי מצוברח או כועס. עם זאת, עם NLP אנחנו מעודדים לומר כי אנו בוחרים את הרגשות שלנו. זה מעצים מאוד כי זה מניח שאנחנו אז חופשי לשנות את ההרגשה אם אנחנו לא אוהבים את זה. נהדר, בתיאוריה! עם זאת, למרות שהייתי רוצה להיות אחראי על הרגשות שלי, אני בדרך כלל לבחור את היתרונות של חשיבה לטווח קצר הקורבן, ולהשתמש דפוסי השפה העתיקה. האם מישהו יכול להציע כמה טכניקות NLP טוב שהזכרת את עצמי לבד הרגשות שלי. אולי כמה דפוסי השפה טוב או עוגנים, או משהו זה היה מועיל עבורך. או שזה יותר עניין של בחינת אמונות? תודה רבה סטיב -
Re: 'Cause & Effect' ב NLP אתה מודע כאשר השתמשת "ישן" דפוסי השפה? זה מעמיד אותך לפני רוב האנשים כל כך טוב לעשות. אם יש משהו שאתה צריך לעשות בפועל מעבר ומודעות המשיך אני לא כל כך בטוח. ב לקחת את הזמן במקום דפוסי השפה שלך ולעבוד כדי לשנות אותם אתה נוהג מיומנות ניתן להשתמש גם עם אחרים. -
 ההשכלה סטיב כתב:
עם זאת, למרות שהייתי רוצה להיות אחראי על הרגשות שלי, אני בדרך כלל לבחור את היתרונות של חשיבה לטווח קצר הקורבן, ולהשתמש דפוסי השפה העתיקה. מה המשמעות של "להיות קורבן" לעשות בשבילך?
ג 'ון ביטחון הבורות מולידה לעתים קרובות יותר מאשר ידע עושה -
 z8000783 כתב:
מה המשמעות של "להיות קורבן" לעשות בשבילך?
ג 'ון ביטחון הבורות מולידה לעתים קרובות יותר מאשר ידע עושה
שאלה מצוינת.
מעניין שלה כי ברגע שקראתי השאלה ידעתי את התשובה שלך, אבל לא חשבתי על זה קודם.
להיות קורבן מחזקת את האמונה שלי כי אני אדם טוב! כי אני חושב שאני גדלתי רואה קורבנות כמו מעדנים ו בריונים כמו הרעים.
מרתק, תודה ששאלת את זה. -
הקורבן יכול להיות תפקיד רב עוצמה להיות בו אם אתה קורבן אז כל תשובה או תגובה מוצדק -
 ההשכלה סטיב כתב:
להיות קורבן מחזקת את האמונה שלי כי אני אדם טוב! כי אני חושב שאני גדלתי רואה קורבנות כמו מעדנים ו בריונים כמו הרעים האם יש משהו בלהיות קורבן אשר מגביל אותך בכלל?
ג 'ון הבה לא להסתכל אחורה בזעם או קדימה בפחד אלא מסביב במודעות -
 DerekB כתב:
הקורבן יכול להיות תפקיד רב עוצמה להיות בו אם אתה קורבן אז כל תשובה או תגובה מוצדק אבל לצאת עמדת פעם יש לך אומץ אולי זה לא כל כך קל. -
 נפלא כתב:
אבל לצאת עמדת פעם יש לך אומץ אולי זה לא כל כך קל. נכון והמודעות של מה שאתה עושה הוא בעל ברית חזק שעשויות לשנות את זה -
 z8000783 כתב:
האם יש משהו בלהיות קורבן אשר מגביל אותך בכלל?
ג 'ון ובכן, בהחלט את המושג 'קורבן' מרמז פסיבי, יצא מכלל שליטה. אז כן מגביל מאוד.
אבל אני מניח שאני ההתמקדות ביתרונות של להיות קורבן, במובן הזה. החיזוק של האמונה שלי כי אני אדם טוב. העניין הוא, שאני גם belive אני אדם אסרטיבי חזק, כך שיש קצת סתירה שם. -
היי, סטיב,
בפעם הבאה שאתה מרגיש במצב 'קורבן', לעשות רשימה של דפוסי השפה הישן והמוכר כפי שהם באים אליך.
תסתכל ארוך השפה הספציפית להשתמש באותם דפוסים.
האם יש מילים מוחלטות כי לכאורה שולל השתתפות שלך, למשל, "לא יכול"; "תמיד"; "לעולם לא"?
מה יקרה אם לשנות או להוסיף מילים מסוימות על מנת לאפשר את השיקול של מעורבות אישית בתהליך? זכור, את העבר לא שווה את העתיד.
לדוגמה: "(x) תמיד קורה, לכן אין טעם לנסות" -> "(x) אפשרות אם אני עושה מה שעשיתי עד עכשיו"
אתה יכול כבר במקום הדפוסים הישנים כאשר הם מתרחשים. זה הזמן המושלם כדי להזכיר לעצמך שהם ישן דפוסים, וההווה הוא שלך לשקול -
Re: 'Cause & Effect' ב NLP העניין לוקח את תפקיד הקורבן הוא כי כברירת מחדל תיצור מציאות בה יש מגיבורי ו villans. אז מתי אתה הופך את הקורבן ומי הם מגיבורי ואת villans?
אני כמו של מייקל ניל לקחת על זה שם לאחר מביט במצב כקורבן, סתם בשביל הכיף לראות מה קורה אם מסתכלים על המצב כפי באמת היוצר "של הניסיון האישי שלך! -
 ההשכלה סטיב כתב:
האם מישהו יכול להציע כמה טכניקות NLP טוב שהזכרת את עצמי לבד הרגשות שלי. אולי כמה דפוסי השפה טוב או עוגנים, או משהו זה היה מועיל עבורך. או שזה יותר עניין של בחינת אמונות? עזוב את הצבע על ידי מספרים דברים. זה נושא אמונה, ועבודה ברמה זו (או, ללוות הנוירו Dilts 'מודל רמות הגיוני, גבוה יותר "" רמת מזה) יאפשר לך מה שאתה רוצה.
ג 'ון כבר סייע לך למצוא את הסיבה לא שטרם שינוי. אתה נראה לי הראו, כי אתה לא חושב שזה סיבה טובה מאוד, ואני נוטה להסכים איתך.
למדתי לבד את התחושות שלי כאשר הבנתי מה הם הרגשות. הם לא ציית לפקודות להיות, אבל כדי לציין מידע. הודעות הנפש אחרים מאשר מודעת. כעס, למשל, הוא איתות כי אחד הגבולות שלך הופר. לכעוס? בדוק את הגבול אשר הופר. האם זה לגיטימי? אם כן, מענה הולם; אם לא, אולי יש לך גבול זה לא עובד בשבילך יותר.
כמובן, הזמן הכי טוב ללמוד לעשות את זה לפני שאתה צריך באמת לעשות את זה, אז נפשית חזרות על התהליך עבור עצמך. אם יש מצב שאתה יודע שבקרוב ב ואתה יודע שזה הולך להרגיז אותך, דרך שלב זה נפשית בקצב איטי יותר, ולהפסיק אחרי זה אתה מבחין את הכעס.
זה גם רעיון טוב לעשות את אותו הדבר עם החומר הזה זה כבר קרה. לחזור דרך זה להבין מה שהחמצת את הפעם הראשונה.
עושה את זה, גם עם דברים הצפוי או דברים נזכר, הוא הרבה יותר קל אם אתה מיומן לשנות תנוחה תפיסתית שלך. אתה יודע מה אני מתכוון?
עכשיו, בנוגע קורבנות ... אם אתה יכול למצוא עותק של למה אני? למה זה? למה עכשיו? מאת רובין נורווד, לקבל אותו וקרא אותו. זה הספר כי הגיוני של גלגול נשמות בשבילי. (אני לא מבקש ממך להאמין בגלגול נשמות, אלא לנסות על כמה אמונות ללכת עם זה. בשבילי, זה הכל שונה לחלוטין.) -
היי מיכאל, תודה על זה, חלק גדול שם נקודות. אני בהחלט לחפש את הספר. אני אוהב קצת לדבר גם גלגול נשמות, אז זה בונוס! שאלה מהירה. אני לא לגמרי בטוח, מתוך פרספקטיבה פסיכולוגית NLP או מה הוא מתכוון''גבולות''האלה וכיצד ניתן הפרה. שוב תודה לכולם, זה פתיל כבר באמת מועיל. סטיב -
 ההשכלה סטיב כתב:
שאלה מהירה. אני לא לגמרי בטוח, מתוך פרספקטיבה פסיכולוגית NLP או מה הוא מתכוון''גבולות''האלה וכיצד ניתן הפרה. גבול, בכל הקשר, הוא הגבול של משהו.
"הגבולות האישיים שלך" גבולות שלך על יחס של אחרים לך. לדוגמה, אחת שלי היא שאתה יכול לצעוק עלי, להעליב אותי, וכו ', אבל אתה לא יכול להכות אותי. אם אתה מכה אותי, אני לא חייבת להיות נחמדה יותר.
הם עשויים להיות הקשר, מדי. אם אני מרגיש חולה, עייף, או כאב, אני לא סובל הרבה לצעוק או מעליב, או. -
תודה מיכאל. מעניין מה אומרים על הגבולות. זה הוביל אותי לקרוא קצת יותר על ההגדרה באינטרנט, שבו נתקלתי הרעיון של גבולות ברורה או מטושטשת. דוגמה לכך היא המקום שבו אדם יכול לפעמים 'מרגישה' אחרת של רגשות, או להאמין שהם אחראים להם. זה עובד בשני הכיוונים כך שאדם יכול להאמין גם אנשים אחרים אחראים על הרגשות שלהם. אנשים שמעו על הרעיון הזה לפני? לי, זה אותו דבר כמו הדגם''באותו אפקט 'ב NLP. אז לי, התשובה הברורה לעזור עם מתחילה להיות סיבה''ב''היא לעבוד על ביצוע הגבולות שלי ברורים. מצאתי המון עצות בשבילי באינטרנט, גם כולל לעבוד כמה טוב סטיב אנדראס. שוב תודה על העזרה של כולם. סטיב -
 ההשכלה סטיב כתב:
אז לי, התשובה הברורה לעזור עם מתחילה להיות סיבה''ב''היא לעבוד על ביצוע הגבולות שלי ברורים. לעצמך, בעיקר. באופן זה, ניתן לקבוע כללים של כל שלך מוזר. [ame \u003d "http://www.youtube.com/watch?v\u003d9pQii1L8fGk"] ame כמו הבחור הזה [/]. | |