NLP הבינלאומי

יש לנו אוטומטי, תרגומים לחיות. בחר את השפה הרצויה:

תוצאות 1 עד 9 מתוך 9
דיון: חינם קורס NLP Practitioner
  1. michael_carroll's Picture

Michael Carroll has 438 reputation points

פורסם: 17 נובמבר 09, 03:34 offline

מיכאל הצטרף
    פבואר 2006
    סך הכל הודעות
    304
    נקודות מוניטין
    438

חינם קורס NLP Practitioner

הממשלה מימנה NLP Practitioner כמובן עבור אנשים מובטלים או תחת הודעה של יתירות

האקדמיה NLP מעורב בשיתוף פעולה הדוק עם ארגונים הממשלה בהנפקה NLP אימון לאנשים לקבל תמיכה חברתית.

יש לנו התבקש להפעיל קורס NLP Practitioner עבור אנשים שיכולים להפיק תועלת ללמוד NLP כדי לעזור להם לבנות קריירה חדשה. הקריטריונים היא נוכחות

• מובטל בפחות מ 6 חודשים
    • או תחת הודעה של יתירות
    • חי או עובד הרבעים הבאים
    1. ברנט
    2. אילינג
    3. ופולהאם
    4. הארו
    5. Hillingdon
    6. האונסלו
    הקורס יהיה שבעה ימים ארוכים נתמך על ידי למידה המולטימדיה. הסמכת יהיה בקוד הקלאסי של NLP. התוכנית תוצג בתחילת השנה הבאה. הקורס יהיה בראשות המאמן NLP האקדמיה (זה לא יהיה ג 'ון מלתעה)

דמי הכשרה משולמים על ידי הממשלה אם אתה מתאים את הקריטריונים לעיל. יהיה עליך לעבור את תהליך יישום עם הרשות המקומית.

אני שמח האקדמיה NLP הוא מסוגל לעבוד עם ארגונים הממשלה והרשויות המקומיות לסייע למובטלים NLP ללמוד מבלי לשלם.

אם אתה מתאים לקריטריונים הדוא"ל NLP המשרד על האקדמיה info@realnlp.co.uk או טלפון 020 8686 9952

דרישת שלום

מייקל קרול

2. jamesrolph's Picture

James Rolph has 592 reputation points

פורסם: 17 נובמבר 09, 04:15 offline

ג 'יימס הצטרף
    ספטמבר 2007
    סך הכל הודעות
    519
    נקודות מוניטין
    592

Re: קורס חינם NLP Practitioner

איזה פרוייקט מגניב להיות חלק! ציונים מעולים!

http://www.resource-ecologies.co.uk

3. chris_morris's Picture

Chris Morris has 4631 reputation points

פורסם: 17 נובמבר 09, 04:27 offline

כריס הצטרף
    אוגוסט 2005
    סך הכל הודעות
    2.238
    נקודות מוניטין
    4631

מייקל הגדול היוזמה; אני בטוח שזה יעזור להרבה אנשים.

תגובות שלי כאן הם מהירים בכלל. רוצה לדעת עוד? גלה NLP הדרכה עם כריס מוריס

כריס מוריס אירועים | הוסף אותי ב Facebook | Follow me on Twitter

4. peter108's Picture

Peter Salisbury has 887 reputation points

פורסם: 17 נובמבר 09, 10:44 offline

פיטר הצטרף
    מאי 2006
    סך הכל הודעות
    797
    נקודות מוניטין
    887

היי מיכאל
    נשמע מעניין מאוד וכדאי.

אתה אומר שאתה כבר פנה לרשויות המקומיות.
    יש לי שאלה, הן בבחירת האנשים אשתתף. אם כך מה הקריטריונים? כלומר האם יש להם להשתתף? האם הם צריכים להוכיח בדרך כלשהי כיצד הם ישתמשו החוויה הזו?

אני מעוניין ללמוד כיצד הרשויות המקומיות יסביר NLP לסטודנטים פוטנציאליים?

אני יהיה מאוד מעוניין לדעת איזה סוג של מוטיבציה לתלמידים אלה להופיע עם? הרעיון הוא מאוד מעניין. מה התוצאות הן הרשויות המקומיות שרוצים לראות בתמורה הפרויקט הצלחה והאם הם מתכוונים לאסוף נתונים בהתאם?

דרישת שלום

פיטר

http://www.livingahappylife.co.uk

5. michael_carroll's Picture

פורסם: 18 נובמבר 09, 12:00 offline

מיכאל הצטרף
    פבואר 2006
    סך הכל הודעות
    304
    נקודות מוניטין
    438

היי אב

אתה אומר שאתה כבר פנה לרשויות המקומיות.
    יש לנו כמה פרויקטים עם רשויות מקומיות שונות organistions הממשלה. זה פרוייקט חדש - להפעיל קורס NLP Practitioner עבור אנשים שחיים או עובדים במערב לונדון שאיבדו מקומות עבודה או אובדן עבודה הפנים שלהם. ההנחה היא הכשרה מחדש כדי לאפשר לאנשים לקחת את הקריירה שונים או מיומנויות חדשות שיסייעו להם בשוק העבודה.

יש לי שאלה, הן בבחירת האנשים אשתתף. אם כך מה הקריטריונים? כלומר האם יש להם להשתתף? האם הם צריכים להוכיח בדרך כלשהי כיצד הם ישתמשו החוויה הזו?
    הם לא צריכים להוכיח איך הם משתמשים האימונים. הקריטריונים נוכחות היא ההודעה הראשונה שלי.

אני מעוניין ללמוד כיצד הרשויות המקומיות יסביר NLP לסטודנטים פוטנציאליים?
    כל אדם הוא ראיין לזהות מיומנויות רלוונטיות חובה. התלמידים יכולים גם לבקש NLP מבוסס על קורסים שונים הזמינים במסגרת הפרויקט הכולל.

אני יהיה מאוד מעוניין לדעת איזה סוג של מוטיבציה לתלמידים אלה להופיע עם?
    מבוסס על ראיונות טלפוניים שערכנו היום, המוטיבציה לא נראה גבוה. החריג היחיד היה מועמד אחד כבר לא מתאים כי היא מצאה עבודה. הגברת הזאת במיוחד לאחר מציאת עבודה תשלום עבור הכשרה רופא עם חברה אחרת.

מיכאל

http://www.nlpacademy.co.uk

6. peter108's Picture

Peter Salisbury has 887 reputation points

פורסם: 18 נובמבר 09, 10:45 offline

פיטר הצטרף
    מאי 2006
    סך הכל הודעות
    797
    נקודות מוניטין
    887

היי מיכאל
    תודה על ההבהרה לשאלות שלי.

אולי זה יעזור אם האדם במרכז רשות מקומית משתתפת על אחד של אימונים כדי לקבל מושג מלא על מה הקורס לספק להם. בדרך זו אני בטוח שיש אחד מנוסה של הקורסים שלך הם יהיו במצב הרבה יותר טוב למכור בהתלהבות congruently יתרונות לסטודנטים פוטנציאליים.

אני יודע שכאשר אנשים לשלם עבור דברים רמות המוטיבציה שלהם הם בדרך כלל גבוהים בהרבה. אני תוהה אם הם יכולים להחזיר איכשהו אבל בצורה אחרת. אולי tasking כמסנן לשלב הראיון הראשוני?

אולי אתה יכול להשיג מישהו לקיים ערב פתוח עבור אלה משתתפים פוטנציאליים להשתתף ולחוות מה זה הדבר NLP כל העניין? זה יכול להיות דרך של בעיטה-מתחיל את המוטיבציה כמו שיש לך המון כלים לרשותך כדי ליצור מדינות אלה אני יודע את זה מהר להשתמש בהם בתחילת הקורס כדי לקבל מהם התלהב עם מדינות חדשות, אבל זה נראה כאילו האנשים האלה אולי צריך כישורים ביותר אולי אפילו בוט כדי להפעיל את הקורס בגלל מצבו הנפשי של הם נמצאים כעת?

אנא שמור לנו מידע על איך כל זה מתפתח כפי שהיא סיבה כדאי מאוד.
    דרישת שלום
    פיטר

http://www.livingahappylife.co.uk

7. Rufus-Bradshaw's Picture

Rufus Bradshaw has 44 reputation points

פורסם: 22 נובמבר 09, 10:02 offline

רופוס הצטרף
    אפריל 2009
    סך הכל הודעות
    22
    נקודות מוניטין
    44

היי מיכאל,
    מקווה שאת בסדר,
    אני רק רוצה להגיד לך תודה על שאני האימונים קיבלו במארס. זה היה מועיל ביותר לעצמי העובדים שלי ללקוחות שלי.
    האם היוזמה להיות מגולגל אל תחומים שונים?
    העסק שלי www.icanpersonaltraining.com מציעים תכניות כושר חיים אנשים נאלצים לצאת לעבוד בשל מחלה ובריאות. יש לנו מערכת ההפניה מכל GP המקומי בפרויקט Cheshire.The NLP עם הבריאות והכושר להוסיף על ייראה כמו נישואים טובים (בריאות על בפנים ובחוץ)

דרישת שלום,

רופוס.

8. michael_carroll's Picture

פורסם: 28 נובמבר 09, 12:19 offline

מיכאל הצטרף
    פבואר 2006
    סך הכל הודעות
    304
    נקודות מוניטין
    438

היי רופוס

תודה לך על סוג המילים שלך. לא מעט עמיתים כמובן שלך היו השבוע ג 'ון כרמן הידעוני בתוך האירוע האחרון בלונדון.
    תמשיכו את העבודה הטובה שלך עם עמיתים ועם לקוחות שלך, NLP יש יישום ענק לבריאות ורווחה.

Re. מתן הכשרה בתחום החברתי, הממשלה המרכזית או האירופי חברתי קרן פרסים את המימון לרשויות המקומיות. תהליך של הקרן מקבל הוא מורכב.

תסתכל על אתר האינטרנט של החברה האירופית של הקרן ואת מיומנויות הלמידה באתר המועצה הבנה רחבה יותר.

הקרן החברתית האירופית: 2007-2013 הזדמנויות מימון

בית

ביסודו של דבר אתה תחול להיות ספקית הכשרה שותפה עם הרשות המקומית שלך.

אנחנו באקדמיה עובדים על פרויקט גדול במתן אימון NLP לצעירים מתחת לגיל 19 אשר 'לא בעבודה או אימון ". אנחנו הקניית מיומנויות הליבה לתת הלומדים ביטחון וכישורים להסתדר בראיון.
    .

כל טוב

מיכאל
    נערך לאחרונה על ידי michael_carroll; 28 נובמבר 09 בשעה 02:37.

http://www.nlpacademy.co.uk

9. Riley Pohl's Picture

Riley Pohl has 15 reputation points

פורסם: 28 נובמבר 09, 04:17 offline

ריילי הצטרף
    נובמבר 2009
    סך הכל הודעות
    25
    נקודות מוניטין
    15
    עריכה: שיניתי את דעתי.

הפרסומות

NLP חיבורי משאב NLP הקהילה עצמאי המנוהל על ידי כריס מוריס בע"מ. כל הזכויות שמורות. תודה NLP-ER שאתה נהנה תרגום אוטומטי (vBET 2.4.1)