NLP הבינלאומי

יש לנו אוטומטי, תרגומים לחיות. בחר את השפה הרצויה:

תוצאות 1 עד 14 מתוך 14
דיון: NLP ו התמכרות!
  1. captain's Picture

Glenn Davis has 10 reputation points

פורסם: 14 נובמבר 09, 10:07 offline

גלן הצטרף
    נובמבר 2009
    סך הכל הודעות
    6
    נקודות מוניטין
    10

NLP ו התמכרות!

אני בניהול לנהל עסק מוצלח אבל (וזה אבל גדול וישן) אני מחזיק גם נטל עצום של התמכרות לסמים.

אנחנו מדברים 12 שנים של חיים להיות עבדים לאלה גרגרי החום הקטן שלי, עם שני גבוהים של נמוך של כי אני כל הזמן בתוך הראש שלי. הייתי בכלא במנוסה, בגמילה, נקי, פועל כל עסק מצליח ב 20 השנים האחרונות. אבל את כל זה אני לא יכול לחיות בלי הרואין, עד השנה האחרונה או כך בעזרת NLP, היפנוזה אני ואני בשליטה יותר מתמיד.

את הקליפ של ג 'ון מלתעה מדבר על העבודה עם אלכוהוליסטים גרם לי הלוואי שהוא היה המטפל שלי לפני כל השנים האלה. כל מה שהוא אמר פגע בי בנג באמצע החזה שלי הרגיש את זה כל כך נכון.

אני מחפש עזרה יותר בכיוון אם זה אפשרי.

תודה

G

2. Enlightenment Steve's Picture

Steve M has 96 reputation points

פורסם: 15 נובמבר 09, 12:35 offline

סטיב הצטרף
    נובמבר 2009
    סך הכל הודעות
    202
    נקודות מוניטין
    96

Re: NLP ו התמכרות!

מה מוצב פתוח כנה, תודה.

התמכרות לסמים היא נושא גדול מפחיד, לדעתי. אני לא מומחה על התמכרות, אבל כאן זה את המחשבות שלי.

Chunking למעלה, הייתי מתאר את ההתמכרות כמו כפייה או רצון ענק. במקרה של סמים כמו הרואין, את הכפייתיות יכול להיות ענק, וגם מוטיבציה גדולה יותר דברים אחרים בחיים שלך, כגון אכילה, שינה, יחסים וכו 'האם זה הגיוני לך?

רעיונות 2 ב NLP, אני יודע, כדי לעזור עם כפייה בדרך כלל הם -

1) זיהוי את הדברים החיוביים שאתה מקבל את הדבר שאתה רוצה לעשות, ואז למצוא דרכים אחרות להשיג את אותם הדברים.

2) שינוי רגשות חיוביים לך על הדבר שאתה מכור והפיכתם משהו שאתה לא אוהב. ראיתי כי משמש שוקולד (אני יודע, לא בליגה אותו) שבו אדם עבר הדירוג תשוקתה שוקולד ב 10, מסתיים ב -10.

לפי מה שאתה אומר, אתה בוודאי יודע האלה כבר. אני לא בטוח אם הטכניקות שלעיל הם יותר מתאים קומפולסיות קלה והרצונות אף. אולי אחד יותר מנוסים אנשים NLP כאן יכול לייעץ יותר.

בהצלחה

סטיב
    נערך לאחרונה על ידי סטיב ההשכלה; 15 נובמבר 09 בשעה 12:42.

3. malcombhead's Picture

malcomb head has 533 reputation points

פורסם: 15 נובמבר 09, 06:07 offline

malcomb הצטרף
    נובמבר 2008
    סך הכל הודעות
    382
    נקודות מוניטין
    533
    היי גלן,

Quote קפטן כתב: View Post
    את הקליפ של ג 'ון מלתעה מדבר על העבודה עם אלכוהוליסטים גרם לי הלוואי שהוא היה המטפל שלי לפני כל השנים האלה. כל מה שהוא אמר פגע בי בנג באמצע החזה שלי הרגיש את זה כל כך נכון.

מה בדיוק אתה זקוק לעזרה עכשיו?

דרישת שלום

מ.ח.

4. captain's Picture

פורסם: 16 נובמבר 09, 02:28 offline

גלן הצטרף
    נובמבר 2009
    סך הכל הודעות
    6
    נקודות מוניטין
    10

תודה על כל ההודעות שהם לעזור לי. במהלך השנים של הטיפול היה לי מועצה רבים ושונים, כמה טוב כמה רע, כמה קל לתמרן אחרים לא כל כך. אבל דבר אחד אני תמיד אזכור עצמית היא להביס את ההתנהגות שלי.

זה היה כמו שטן ישב על כתפיו ולחש לי באוזן לעשות משהו שלילי שלי (לגנוב, לגנוב מחנויות, לוקחים סמים וכו ') ויסט על כתפו של השני יהיה טוב לי לא אומר לא עושים את זה thats רק הולך להיגמר בבכי . אף הייתי אומר עובדים התרופה שלי הם לא באמת להציע עזרה כלשהי בכיוון הנכון עד לא מזמן זה.

הוא הסביר לי כי זה היה היררכיה של הסכסוך, בעיקר עם המוח שלי לא מודע, מכל כיוון יהיה נהדר.

תודה רבה

G

5. Vivek Venugopal's Picture

Vivekraj Venugopal has 128 reputation points

פורסם: 16 נובמבר 09, 08:34 offline

Vivekraj הצטרף
    אפריל 2009
    סך הכל הודעות
    164
    נקודות מוניטין
    128

היי גלן. ניסית כל התהליכים NLP של חלקים, כמו Reframing, Core Transformation? אני ממליץ בחום Core Transformation. זה בהחלט לסייע לכם undertanding הכוונות של השטן "," יושב על הכתפיים שלך. אני חושב שאם זה נעשה, צריך להתחיל לשנות יעיל. עם זאת, אתה תדרוש סיוע של מומחה CT לעשות את זה, מאז הבעיה קצת מורכבת.

Vivek.

6. aikijason's Picture

Jason Pearson has 970 reputation points

פורסם: 16 נובמבר 09, 09:20 offline

ג 'ייסון הצטרף
    אוקטובר 2006
    סך הכל הודעות
    544
    נקודות מוניטין
    970

גלן,

חשבת על שליחת ג 'ון מלתעה ולשאול אותו אם הוא מוכן לעזור לך?

ג 'ייסון

7. DerekB's Picture

Derek Barrymore has 35 reputation points

פורסם: 16 נובמבר 09, 10:18 offline

דרק הצטרף
    נובמבר 2009
    סך הכל הודעות
    52
    נקודות מוניטין
    35
    תודה על כל ההודעות שהם לעזור לי. במהלך השנים של הטיפול היה לי מועצה רבים ושונים, כמה טוב כמה רע, כמה קל לתמרן אחרים לא כל כך. אבל דבר אחד אני תמיד אזכור עצמית היא להביס את ההתנהגות שלי.

זה היה כמו שטן ישב על כתפיו ולחש לי באוזן לעשות משהו שלילי שלי (לגנוב, לגנוב מחנויות, לוקחים סמים וכו ') ויסט על כתפו של השני יהיה טוב לי לא אומר לא עושים את זה thats רק הולך להיגמר בבכי . אף הייתי אומר עובדים התרופה שלי הם לא באמת להציע עזרה כלשהי בכיוון הנכון עד לא מזמן זה.

הוא הסביר לי כי זה היה היררכיה של הסכסוך, בעיקר עם המוח שלי לא מודע, מכל כיוון יהיה נהדר.

תודה רבה

G
    מעניין, ואשר הכתף הביא אותך לכאן?

8. briand's Picture

Brian D has 47 reputation points

פורסם: 16 נובמבר 09, 01:26 offline

בריאן הצטרף
    אוגוסט 2007
    סך הכל הודעות
    9
    נקודות מוניטין
    47
    Quote aikijason כתב: View Post
    גלן,

חשבת על שליחת ג 'ון מלתעה ולשאול אותו אם הוא מוכן לעזור לך?

ג 'ייסון
    שום סיבה אתה מציע ג 'ון מלתעה במיוחד?

9. aikijason's Picture

Jason Pearson has 970 reputation points

פורסם: 16 נובמבר 09, 03:30 offline

ג 'ייסון הצטרף
    אוקטובר 2006
    סך הכל הודעות
    544
    נקודות מוניטין
    970
    Quote בריאן כתב: View Post
    שום סיבה אתה מציע ג 'ון מלתעה במיוחד?
    כן לראות פסה מן ההודעה המקורית למטה .....

....... קטע של ג 'ון מלתעה מדבר על העבודה עם אלכוהוליסטים גרם לי הלוואי שהוא היה המטפל שלי לפני כל השנים האלה. כל מה שהוא אמר פגע בי בנג באמצע החזה שלי הרגיש את זה כל כך נכון.

תודה

G

10. captain's Picture

פורסם: 17 נובמבר 09, 12:09 offline

גלן הצטרף
    נובמבר 2009
    סך הכל הודעות
    6
    נקודות מוניטין
    10

תודה ערב טוב, בשביל הודעות זה מרגיש נחמד שיש אנשים במקום לעזור הליהוק אותי הצידה. החלק הטוב (מודע) גרמה לי לחפש אחר האמת עמוק נראה מה בכלל יכול לעזור ו NLP עזר לי הרבה או מוכן. הסיבה למה אני מרגיש ג 'ון מלתעה הוא מישהו שיעזור לי לא רק בגלל מעמדו בתוך הקהילה NLP אבל הוא מבוסס על קליפ כשהוא מדבר על אלכוהוליסטים בטיפול. זה היה המילים שהוא השתמש הפניה לשאול הלא מודע את מה שהוא רוצה וכו 'אני בטוח 100% thats איפה אני צריך לחפש.

11. captain's Picture

פורסם: 17 נובמבר 09, 12:21 offline

גלן הצטרף
    נובמבר 2009
    סך הכל הודעות
    6
    נקודות מוניטין
    10

אני כבר רואה hypnotherapist past 3 חודשים יחד עם חבר המועצה התרופה שלי. אני לא ממש עובד ומאפשרות התרופה שלי כשהזכרתי לו כי קראתי NLP for Dummies ו NLP חוברת עבודה על ידי ג 'וזף או' קונור היה למצוא את כל זה מעניין מאוד רלוונטי למצב שלי. ואז הוא אמר לי שהוא מתאמנת NLP מעט וניסה לשבור כמה טכניקות עוגן, אלא גם חשב היפנוזה יעזור לי. הייתי עד 4 מפגשים הסביר את המצב למטפל שהוא גם רופא NLP. במהלך הפגישות 4 עבדנו על העבודה טראנס אבל לא כתובת בעיות חוץ עבור טכניקות הרפיה. אני מרגיש שהם עזרו אבל אני רק על קצה לגלות כלי לעזור לי כתובת ההתמכרות שלי. אז אם מישהו יכול קדימה מתרגלים טוב באזור ברמינגהם אני יהיה אסיר תודה.

G

12. malcombhead's Picture

פורסם: 17 נובמבר 09, 12:59 offline

malcomb הצטרף
    נובמבר 2008
    סך הכל הודעות
    382
    נקודות מוניטין
    533
    היי גלן

אני מרגיש שהם עזרו אבל אני רק על קצה לגלות כלי לעזור לי כתובת ההתמכרות שלי. אז אם מישהו יכול קדימה מתרגלים טוב באזור ברמינגהם אני יהיה אסיר תודה.

G
    אני מסכים איתך כשאתה אומר שאתה יכול להיות על סף מציאת גישה חדשה ולא מועיל, אבל אז הייתי כמו שעבדתי עם שירותי בסמים NLP במשך שנים רבות, (בגמילה ואת הקהילה).

לצערי אני לא מכיר מישהו ישירות באזור ברמינגהם להמליץ. ניסית את פונקציית החיפוש כאן על NLPC? לחילופין אתה יכול לפנות UKHRA לסוג כזה של מידע. הם עשוי להיות מסוגל להצביע לכיוון מועיל. הנה הקישור,

UKHRA - הברית בריטניה צמצום הפגיעה

במובן הרחב, אני חושב הרבה על השפה של טיפול תרופתי (ואכן שימוש בסמים) הוא לא ברצון NLP ידידותי, אם "ירדו" ו "לא משתמש" הם בין היעדים שלכם. רק בגיבוש תוצאות היטב בתבנית יכול להיות חמקמק מספיק ... וזה רק ההתחלה.

טכניקות אשר באים לעבוד הכי טוב בשבילך ובאותו זמן מה שאי אפשר לומר על ידי פורום באינטרנט, אני מרגישה. עם זאת, לא ממש על יישומים בודדים, זה על הכיוון ועל הגישה הכללית כי הייתי ממליץ לך להמשיך לפתח את מרחב הראש.

אני יותר משמח עם זאת להציע כמה עצות אם תרצה, כמו הצעות בתקווה לעזור אם אתה תקוע באמת. עצה יהיה עם זאת, כפי שאתה מציין, למצוא Practitioner NLP נשמע שאתה רואה פנים אל פנים שלי.

נקודה אחת סופית עכשיו .... זוכר את זה לטווח ארוך הרבה habitualised התנהגויות (ההתמכרות אם אתה רוצה) להריץ כמובן שלהם רק לסיים, טוב לפעמים לפחות.

בינתיים, להישאר טוב ומזל טוב עם מה אתה מנסה לעשות.

דרישת שלום

מ.ח.
    נערך לאחרונה על ידי malcombhead; 17 נובמבר 09 בשעה 01:09.

13. captain's Picture

פורסם: 17 נובמבר 09, 01:30 offline

גלן הצטרף
    נובמבר 2009
    סך הכל הודעות
    6
    נקודות מוניטין
    10

מ.ח.
    אני חושב שאני מבין אבל המטרות שלי כדי לא להשתמש יצרו חלק ממני במשך 20 השנים האחרונות עם הצלחה מוגבלת. NLP עזר לי מאוד בעולם העסקים וגם פתחה דלתות רבות ומכאן למה לי מה ללמוד עוד. אבל אני משוכנע כי המאבק הפנימי שלי, את הטוב ואת הרע ישב על כתפי מודעת ולא מודעת מנסה למיין את זה. זה היה אני צריך כמה עצות בבקשה.

תודה
    G

14. malcombhead's Picture

פורסם: 18 נובמבר 09, 12:53 offline

malcomb הצטרף
    נובמבר 2008
    סך הכל הודעות
    382
    נקודות מוניטין
    533
    היי גלן,

מ.ח.
    אני חושב שאני מבין אבל המטרות שלי כדי לא להשתמש יצרו חלק ממני במשך 20 השנים האחרונות עם הצלחה מוגבלת ............ אבל אני משוכנע כי המאבק הפנימי שלי, את הטוב ואת הרע ישב על כתפי מודעת ולא מודעת מנסה למיין את זה. זה היה אני צריך כמה עצות בבקשה.
    נתחיל עם כמה תוצאות היטב בתבנית סביב מה אתה רוצה להשיג ביחס לחומר באמצעות התנהגות.

אני יכולה לשאול אותך,

• כיצד NLP הרבה שאתה מכיר?
    • מה יש לך בעבר עזר עצמך לקבל שליטה רבה יותר על הסוגיות ביד?
    • אתה כבר יומן? אם לא, היית?
    • מה יהיה מוכן לשנות כדי לטפל בבעיה זו?
    • מה אתה לא מוכן לשנות?
    • מה אתה אומר על העצה יש לך כבר מאנשים אחרים?

20 שנים זה הרבה זמן להיות קונפליקט פנימי. אם המודע שלך הצלחתי להבין את הכוננים יש לך מן הלא מודע, זה לא היה עושה זאת עכשיו? הזמן שלו לעשות אחרת אולי ומשהו.

האם אתה קרוב יותר למצוא אדם NLP באזור שלך?

דרישת שלום

מ.ח.

הפרסומות

NLP חיבורי משאב NLP הקהילה עצמאי המנוהל על ידי כריס מוריס בע"מ. כל הזכויות שמורות. תורגם ל שפות אחרות הודות ל NLP2.4.1-ER