בשנת עלים, כך נראה ... פצע זה אחד מן לשעבר סיינטולוג Message Board ... זה מעניין ... יש עכשיו תנועה של סיינטולוגים לשעבר אשר הריקון מתוך הסיינטולוגיה החל הדבר שלהם ... שנראה כי ספג מנה רב של NLP לתערובת .....

בלי התרגשות נוספת ..... אני נותן לך אחד thetaCannon:

"(בבקשה, זה פתיל הוא רק לאנשים לזהות את ההיבטים החיוביים של עיבוד רוצה להבין את זה בהקשר המדעי של הזרם המרכזי. אם אתה עדיין חושב במונחים של מוחות, havingness תגובתי המוני נפש, זה לא בשבילך.)

אני פעם עבדה בחברה חידה. בזמן שהייתי שם שמתי לב דמיון בין אנשים תופעות יקבל מן הפאזל ספרים שהם בטיפול "קוגניציה", הידוע גם בשם "ביקורת. בשני המקרים, האדם הוא הציג שורה של אתגרים נפשית רומן אשר אין להם תגובה אוטומטית. לאחר תקופה של מתח מוגבר לחשיפה מרוכזת, התמוטטות קורה וחושב על האתגר הופך פתאום הרבה יותר קל (גם לשחרר את הרבה תשומת לב כי היה מוטה בהדרגה לפעילות ולא נלקחו בנושאים יומיומיים).

ניתן לראות כי על מטר לפתור חידה או משחק וידאו הפאזל, של רמה תקינה של קושי, יש את אותו סוג של תופעות מוזנח כי יש ביקורת. זה בדיוק אותו דפוס פעולה של ת"א, עולה עלייה ואחריו blowdown המהווה "להרוויח במקרה שלילית" בסיינטולוגיה.

זה מוביל אותי להאמין כי במסגרת ביקורת generalised אפשרי, אם אנחנו יכולים רק ללמוד את מבנה אובייקטיבית של ביקורת תהליכים ולשים לב קרוב סוגים של מילים וביטויים להשתמש ואיך הם לרוץ.

למשל: homonyms לשחק תפקיד חשוב בביקורת פקודות. בשנת היפנוזה שיחה, homonyms משמשים כדי לפזר את תשומת הלב של הנושא על ידי הפנייה של "חיפוש transderivational", שבו הוא התהליך של להחליט מה הדובר אומר. רמקולים סליי כדי להשתמש homonyms מילים המסכה הן לא בהכרח רוצה לרשום את המאזינים, כי הם עסוקים בהקמת לרגע את המשמעות של המשפט הקודם.

אז כדוגמה "תן לי משהו שלא יהיה לך אכפת לזכור". כאן יש לנו את השימוש החוזר על עצמו של homonyms כמה משורשרים יחד. השאלה היא רחבה מספיק, כי כאשר המוח מהווה automaticity לענות עליה, בעיקר אחרי אחד או יותר טווחי תשומת הלב היה מוקדש לפעילות, blowdown יהיה משמעותי ( והוא) ציין.

מד קורא הם בקורלציה הדוק לשינויים בעירנות, ואת homonyms עוד יש לך לעבד ולגבש תשובה הגיונית, יותר עירני היית נוטים להיות. אני מאמין שזה בגלל ביקורת פקודות להפוך בהדרגה יותר שטותי מופשטים כפי שאתה בוגר רמות.

גורם נוסף הוא ניגודים. זה כמו משחק שבו אתה צריך לסירוגין, זמזום המנגינות הנושא כדי מלחמת הכוכבים סופרמן (שניהם מאת המלחין ג 'ון ויליאמס ברצף קרוב). נערמו על גבי homonyms, עכשיו יש לך ניגודים.

האברד התעניין מאוד קשקשים, ולמצוא מילים כדי לתאר איכותית מעלות הסובייקטיבית של מושגים שונים.

כמובן יש גם את הרעיון של "כפתורים" בביקורת, לפיה טעון רגשית מילים נזרקים לתערובת לאתגר הזריזות נושא של הנפש.

ביקורת הפקודות באים בזוגות, כאשר לעתים קרובות באמצעות ניגודים, ורשימות בעת השימוש מעלות או פרמוטציות. יש גם את הרעיון של תנועות, אשר מקבל את הסגל של חשיבה עצמית מרחבית / זיהוי אחרים מעורבים.

אז יש לנו גם את perceptics, אשר האתגר היכולת של הדמיה.

מה אני מתעניין מקימה פתוח המקור, הגירסה generalised של הסימן המסחרי אלה האברד "חידות היומן" ולהפוך אותו למשהו פחות מלכודת כת יקר. מחקר פאזל אומר כי להרגיש טוב כימיקלים משתחררים כאשר בפתרון תשבצים, וכי מימוש נפשית יש יתרונות בריאותיים חיוביים. אני מאמין כי הביקורת הוא דוגמא אישית יותר של תשבץ, ואחד כי באמת צריך להיות popularised עבור מה זה. "