| |
דיון:
במקום Contadiction צורחים כאן ... -
במקום Contadiction צורחים כאן ... מממממ .... כל תהליך אישור העוקבים U .... מה לא בסדר בתמונה הזאת?
לבדוק חוסר ההתאמה הגדול .... רמז! מודל אחרי אבא לא מתפקדת בנו דינמיקה.... innt מצחיק כי ד"ר פיל נראה לגמרי מתעלם אחריותו החתמה מוזרה incongruent דפוסי תקשורת .... IMHO McGraw פיל הוא צד כאן בדיוק זקוק טיפול נמרץ כאורח שלו דוחה .... 
האם זה הדבר לגרום שמץ של חוש??? Processwise?
Naaaaaah .... לא בארץ teevee .... זה רק טראנס, אתה יודע ...
פיל מזמין העבודה הזאת משוגע על להראות (כלומר, מגדיר אותו על נפילה שלו),
פיל ברור לגמרי מבין את הסרט שלו הוא הולך להראות את הקהל בטלוויזיה ... DISSIMULATES פיל (כלומר עוסקת שקר קירח פנים) כי הוא כל כך מופתעת המומה האימה של כל זה כי הוא נאלץ מוסרית להשליך את האורחים "" OFF של התערוכה על ידי הכיעור של כל זה.
כאילו (שים לב לשימוש cutesy של "המסגרת כאילו") פיל לא היה מודע לחלוטין כי הוא מנצל את הסרט כדי לתוקף במלואם, אז DISAVOWING כל האחריות באמצעות מקרין אסתטי (מוסרית, שלו, מסחרי), בחירות על הבן "רע", בעוד מיצוב עצמו בתור "זקוף דמות אב". 
שימוש שתלטני לחלוטין שפל של מסגרת התקנים .... לצפות וללמוד כיצד משפחות יכולים לרדת באש ...
[ame \u003d http://www.youtube.com/watch?v\u003dCNPvdsJS-qE] YouTube - ד"ר פיל בעיטות אורח Off הצג [/ ame] -
 קרפדה מרינוס כתב:
האם זה הדבר לגרום שמץ של חוש??? Processwise? גם זה תלוי כוונות המפיקים, אם הם רוצים להשפיל את הבחור הם לא הולך להיות מוצלח גם על ידי פשוט מתעלמת ממנו הם? אני חושב ד"ר פיל ייתכן spotaneously הגיב על העובדה כי הבחור גילח את ראשו כדי להסתכל כמו אותו -
זה נקודה מעניינת ... ד"ר פיל לא להתחרפן כשהוא אולי באינטואיציה שהבחור הזה ייצג חלק בלתי מודע של עצמו? -
Re: פוט "Contadiction צורחים כאן ... אני חושב שגם זה היה רק ישר להגדיר לפי ההודעה הראשונה שלך, או, ד"ר פיל חש איום בלתי צפוי -
היה משהו מוזר קורה ... עדין הדרך הצעיר נראה בטראנס identifcation, ואני חושב ד"ר פיל ידע, שלא במודע, כי זה היה את הכוח למשוך אותו, הוא מסתכל במראה מרוחקת של הנרקיסיזם שלו, ואת הצדדים מציצנות נצלני שלו ... הוא ידע בדיוק מה קורה, אחרי הכל, איך זה לקבל וידאו intoductory הפיק? היה שם עוד מצלמה הבאות הין (האורח "") הוא שוטט ברחובות, זה נראה כמו שזה היה "intendng" (במובן הפילוסופי) של דר 'פיל תפיסה ... אז משהו מיד מתנפלת במוחו של דר 'פיל ... כמו שהוא בחטף את זהותו האמיתית .. -
Re: פוט "Contadiction צורחים כאן ... היי קרפדה
תודה על התצוגה פנטסטי של הטלת תוכן, קוראת את המחשבות ואת פרשנות / הערכה 
האם זה המסר שאת באמת רוצה אותנו לראות פרסום שלך? אני תוהה אם אתה צריך להזהיר NLPers מנוסים שאינם מכירים את התבניות יש לך רק שימוש, כפי שהם בניגוד ייתכן שלא לזהות את ההשלכות שנוצרו לקורא של תכנים כאלה.
אם אני הולך להצטרף אליכם ולרוץ עם פרשנות לרגע מן המפה שלי, את הסרטון הזה נראה קצת מוזר מהסיבה שאמרת, הוא יכול באמת לא יודע מה היה על הסרט??? אין לי את התשובה לכך? אם באמצעות שלנו ניחושים ו קוראת את המחשבות הוא כן יודע אז מה הכוונה? אם הוא לא יודע אז זה יכול להעיד congruency, אבל לא היה לי את ההזדמנות לשאול אותו זה יהיה רק צריך להישאר ספקולציות ??????............... ........
BTW ערך אני סרטוני שתמצא שלך ולהביא את הכוונה שלנו, בבקשה לעדכן אותה.
דרישת שלום
פיטר NLP אימון Success.co.uk
נערך לאחרונה על ידי peter108; 28 אוקטובר 09 בשעה 11:57.
http://www.livingahappylife.co.uk -
פיטר,
מאז יש לך למקם את עצמך בתור מאמן, אני חושב responsibity עמוק הוא הגלום הבחירה שלך של מחשבות ומילים. זה הטענה שלי. אם אתה מתכוון לייצר עמדות כלפי המציאות certian בתודעתם של התלמידים שלך, אתה גם תצטרך להיות מוכן לחקור את הסתירות עמוק חוסר עקביות כמה ביטויים הם מעוגנת פנימה
אני מוטרד באמת לראות אותך לכת, אינסטינקטיבית, למשרה דוגמטי ללא ספק כי עמדת די. או ההשלכות של מיקום זה. אולי את הנוהג של NLP, ב טוטו, הוא כל כך מבולבל fundametally ב הנחות היסוד שלה, כי זה פשוט צריך להיות בוטלו והוחלפו עם משהו אחר.
הבלבול אני פונה הוא הרעיון של "הטלת תוכן" ואת כאמור נגד הטלת איסורים התוכן.
אני מצטער מאוד, אבל היא תודעת הטלת התוכן. אתה לא יכול לחשוב או לעשות את הדבר הפשוט ביותר ללא הטלת תוכן מסיבי. להתעקש אחרת היא איוולת או טירוף. אז כדי סוגריים אחד ביטוי הצבע כי הטלת כפי מתעתע תוכן תוך התעלמות מכל שאר, הטלת ארציים התוכן אשר מלחינה זו אשליה משכנעת אתה אומר לעצמך הוא "המציאות" היא פשוט שטויות.
ארגו, אני מציע לנו להרוס NLP .... בגלל הבעיות עם-NLP-כפי שנוסחה ללכת רחוק יותר מאשר הצורך החדש-UPS קוד איש נקי. ממש לא .... יש לנו לפזר את כל יומרה מגוחכת של האפיסטמולוגיה עושה "נכון" ... וזה האבסורד מזויף אם היו שם פעם אחת ... ואת זה מחדש סביב Phemonenology (פנומנולוגיה לא כי הוא לא שורץ מוזרויות משלו) ...
עם זאת, אני מודע היטב כי הוא לא הולך לקרות. NLP הפך מדי שאננים מדי כורע עם דוגמה ו צביעות, הרבה יותר מדי retailed מוצר ארוז, ולא רחוק מדי בדרך החשיבה של האדם אל החיים, להערכתה הצנוע שלי, להגמל את העובש זה מצאה את עצמה זרמו.
מדוע? בגלל זה כבר אין לו את האומץ לשאול את עצמו מביך, שאלות מסגרת מאתגרת. היא איבדה את כל התיאבון האינטלקטואלי (ורגשית) הסיכון ... יש צמיחה מעט אמיתי והרחבת בו. איפה התעוזה המקורי? איפה איקונוקלאזם ו (אמיתי, לא משומר) גאון של אריקסון או בייטסון? מי Satir וירג 'יניה או פריץ פרלס של NOW (אקהרט Tolle? לתת לי friggin' הפסקה) ...
כן, אז אני הולכת חוזרת NLP קצת lttle, ואני באמת לא לתת גלולה צואה מה הארכיבישופים של NLP לחשוב על זה ... מה יש לי להפסיד? NLP הוא רק שלוש אותיות עם מטען של המטען מצורף ... אז למי אכפת אם אנחנו לזיין אותו ומערבבים אותו בסביבה, חלילה, למעשה לעסוק מסגרת מוליד קורע ... ? -
 קרפדה מרינוס כתב:
אני מוטרד באמת לראות אותך לכת, אינסטינקטיבית, למשרה דוגמטי ללא ספק כי עמדת די. היי קרפדה אתה יכול להיות קצת פחות מוטרד אם תפסיק המוח קריאה כוונותיו.  קרפדה מרינוס כתב:
אני מצטער מאוד, אבל היא תודעת הטלת התוכן. אתה לא יכול לחשוב או לעשות את הדבר הפשוט ביותר ללא הטלת תוכן מסיבי. להתעקש אחרת היא איוולת או טירוף. נכון ואני חושב נקודה חשובה היא שיש לנו בחירה לגבי מה ואיפה אנחנו להטיל התוכן - זה לא צריך לקרות פשוט. אז זה משהו שאנחנו עושים ולא תירוץ foisting הגה שלנו חולה, חולה יצרו או עצלן דעות ורעיונות על אנשים אחרים 
אני גם ליהנות כמה vids שלך מקווה שהם ממשיכים להגיע -
זה בדיוק הנקודה .... אתה לא יכול לא אכפת לך לקרוא ... הוא ידוע רשמית בפסיכולוגיה כמו "תיאוריה של הנפש ".... אנשים לגמרי w / o "תורת הנפש" הן קשות אוטיסט ... זה גילוי מזעזע? אתם חייבים, ללא הרף, ביסודיות הן הנפש לקרוא לכפות תוכן לפעול בעולם. MUST. עצור מלאה. התקופה. אין דרך החוצה. אתה חייב לעשות את זה. המוח "" זה הוא מכוון, על ידי מבנה אבולוציוני, קריאה המוח, המכונה הטלת תוכן מיני.
אז, לפי ההיגיון החותכת, NLP, יש להנדס את זה מצחיק, האבסורד buffooninsh, עמדת לגמרי מגוחך לגמרי מופרכת כי כמה צורות של תפיסת העולם החברתית קוראים הנפש / הטלת תוכן ואין אחרים!
האם זה מפליא כי NLP הוא צחוק מפחיד בחוגים רבים?
ההצעה היא שבורה. זה לא ולא יכול לעוף. היא מבוססת על הנחות פגום ללא תקנה. זה חייב להיות reworked והחליפו מן ההנחות הטובות ביותר על גרגר למעלה. MUST. עם סך הקודש המוחלט דוגמטית דלא ניידי פוגש אובייקט Unstopable חיל אבסולוטיזם! עצור מלאה. התקופה. בסוף הדיון, אלוהים דיבר !!!!! לי, זה!
The Great פעור הבעיה היא NLP אין אוצר מילים pholosophical עבור עושה את פנומנולוגיה של הביטוי קטגורי ... כמו Zilch .... זה תקוע אלה תלמים עמוקים, "אחי, זה כל כך חשוב לקרוא ... כל כך .... Verboten, Schwein !"....
בכנות, בהשוואה בכתביו של רון האברד ב יצירות מופת כמו הסיינטולוגיה 8-80 נשמע כמו אפלטון ביום טוב.
זה פשוט רע. זה באמת. ואנשים משלמים כסף עבור זה. תארו לעצמכם.
לאאאאא .... Batgirl .... אנחנו צריכים הרבה יותר מתוחכם, הרבה יותר דק הבדיל, phenomenologically ספציפי, תיאורי ארכיטקטורה שמיש לשים משמעויות והשלכות במקומות האמיתיים שלהם ....
NLP, אתה רואה, יש לו כמה טריקים בשרוול חלקלק רטורית שלה, במקרה הזה אנחנו צריכים מסתכל הבחנה "של מצבים .... במקרה זה, מצב של ביטול ... טוב, Batgirl, איך מצב של ביטול לפעול? איך מצב מזלזל משמעי להקצות?
כי, מה מזלזל DOES מצב לעשות הוא לעשות הוא להקצות רעיון לקטגוריה של "מתחת התחשבות" על ידי הורדה בדרגה .... הרעיון עובר בדרגה קטגורי ו (די מעניין) chunking מן התצפית מסוים להצהרת ערך להכליל ...
אבל ... מי בדיוק מי הוא האפיפיור מכריז ... וזה קצת פנומנולוגיה עלינו להיות מאוד, מאוד קשובים, את ההבחנה של ההכרזה "" איזה מצגות של המציאות צריך להיות כמו פטר קוראת את המחשבות / הטלת התוכן אשר צריך לא? איפה הגבול בין מצב "הטיל תוכן" ו "תוכן טבעי"
חוקר המוחות היה באמת אוהב לדעת תשובה ברורה לזה ... -
Re: פוט "Contadiction צורחים כאן ... היי קרפדה
אתה יכול בבקשה להגדיר לי מה אתם קולטים מוח לקרוא בעצם?
בבקשה לעשות זאת בשפה תיאורית. אני רוצה לדעת מה אתה מאמין שקורה אכפת כמה אלה מהווה הנפש לקרוא.
אני יכול לחשוב על ארבע דוגמאות בהישג יד שם קוראת את המחשבות אינה נראית לעין בצורה מודעת? כך מאפשר לקבל איזה מקום להתחיל הראשון שבו אנחנו יכולים גם להיות ברור.
תודה
פיטר http://www.livingahappylife.co.uk -
 קרפדה מרינוס כתב:
זה בדיוק הנקודה .... אתה לא יכול לא אכפת לך לקרוא ... הוא ידוע רשמית בפסיכולוגיה כמו "תיאוריה של הנפש ".... אנשים לגמרי w / o "תורת הנפש" הן קשות אוטיסט ... זה גילוי מזעזע? אתם חייבים, ללא הרף, ביסודיות הן הנפש לקרוא לכפות תוכן לפעול בעולם. MUST. עצור מלאה. התקופה. אין דרך החוצה. אתה חייב לעשות את זה. כן קוראת את המחשבות היא בלתי נמנעת, ועדיין, זה לא משהו שפשוט קורה לנו, אין לנו להיות קורבן לגחמותיו של המוח שלנו, אנחנו יכולים לממש בחירה - מה אני מקבל מן הנפש לקרוא את זה? באותו אופן שמישהו אחר יכול להתבונן מתעתע, שלנו מסקנות חסרות בסיס, צליל או מוצקים, כך שנוכל להתבונן בהם מדי - ולהחליט אם לרוץ איתם או לא. אני מניח שזה קצת, את הבחירה, תלוי עד כמה אנחנו באמת מודעים, מה הכוונות שלנו וכיצד בקשר איתם אנחנו.
אני תוהה אם Peter108 רוצה בשבב עם קצת תשומת לב על כוונה או אם הוא הולך להציל כי עבור חלק קוד אירוע חדש שישי -
אז אתה חייב להתפתח שפה להבהיר על מה אתה intetend ידי הטלת langage עמוס תוכן כמו קורבן "" או "גחמה", או איך אתה יכול להבחין בין "טעות" או "בלתי מבוססות" בלי להזדקק מטוסים מרובים הן של נתונים יד (התוכן מובהקת) ואת התהליכים שבאמצעותם לך להעריך את הנתונים בהישג יד. "חולה הגה". "חולה יצרו", או "עצלן" הם impositions גם conent, מחזיק דובר לחשבון די קשה ... כך מחפשים חור המנעול הגיוני ידי הטלת התוכן מעשה במחשבה נשען על הטלת התוכן הוא משהו כמו הוכחת אקדח על ידי הירי עצמו עם זה. זה די פרדוקסלי לגמרי, ועל הסוג הגרוע ביותר של הדרך.
אם מסתכלים על האבולוציה של המוח mamallian, זה (אמן האשליות האוסר על כוח דמיון מאוד יצירתי) הדחף הגדול נראה יותר ויותר תחכום שקיפות בדיוק כי, "קריאת הנפש" או intuiting intentionalty של התנהגויות או התנהגויות הפוטנציאל של יצורים רגישים, ו "הטלת תוכן", כלומר בניית דגם פנימית קוהרנטית של העולם מיושב.
נוסף, משמעותי ביותר עבורנו היא קוראת את המחשבות והטלת התוכן לא היו spandrels, הם לא היו בלבול, תופעות לוואי, או איזה קישוטים נפשית, הם הנהגים העיקריים של הישרדות הצלחה הרבייה, ובסופו של דבר שינוי אבולוציוני .
עצור לרגע ולהרהר כך. היצורים טובה יותר ויותר שקופה יש בבית קוראת את המחשבות והטלת התוכן, פחות במודע הם היו צריכים לחשוב על זה יותר, זה הפך המודל שלהם חלקה של המציאות, יש להם סיכוי טוב יותר לשרוד בבית procreating.
הדרך היחידה לצאת מזה זה למצוא דרך להפסיק את המוח לפעול. אם רצה NLP efectively demonstate מיומנות גבוהה לצמצום הטלת תוכן, כל שעליו לעשות הוא לספק lobotomies בעלות נמוכה למשתתף כל מוכן. איך קונים רבים אתה חושב שנצטרך?
לכן אני מציע גישה חדשה. נוהג קפדני יותר של נסוג מאחורי מסך הקולנוע והעוסקות מראש מסגור, ופיתוח קטגוריות ברזולוציה גבוהה חשיבה קטגורי .... בגלל זה לתלות על 1 היא קוראת את המחשבות, אלא אם כן זה מגוחך בעליל מוחל במיוחד ועם דיוק, ו 2, אנו עשויים לקבל milage הרבה יותר טוב עם phlsophies ממילא ...
ראשית, על ידי קבלת שאנחנו neurologically ו אבולוציונית תקוע עם שטר מסוים של טובין, ושנית, מינוף כי הצעת החוק של סחורות באופן יזום ....
והדרך היחידה לעשות זאת היא להפוך לתקתק רשעים מראש חדות framers, בגלוי אל סף הטירוף באימונים כך הירידה ואן מבנה בחזרה כשירות מודע בחיי היומיום ...
הרבה יותר טוב להגיד ... "כן, אני פרימט, אמנם אחד מפואר, ואני תקוע עם כל המציאות הביולוגית של להיות פרימט, לעומת שבב אינטל מתפקד בצורה חלקה" צ 'אק truisms פשטנית להג חדר אימונים שלא זזו ב עידנים
חושב שאני צריך לעשות עוד כדי YouTube ישירות לכתובת זו הנקודה ... כי זה absoluely להעביר NLP המרכזי לתוך לרמה הבאה של כשרון .. -
 peter108 כתב:
היי קרפדה
אתה יכול בבקשה להגדיר לי מה אתם קולטים מוח לקרוא בעצם?
בבקשה לעשות זאת בשפה תיאורית. אני רוצה לדעת מה אתה מאמין שקורה אכפת כמה אלה מהווה הנפש לקרוא.
אני יכול לחשוב על ארבע דוגמאות בהישג יד שם קוראת את המחשבות אינה נראית לעין בצורה מודעת? כך מאפשר לקבל איזה מקום להתחיל הראשון שבו אנחנו יכולים גם להיות ברור.
תודה
פיטר אכפת קריאה, במסגרת באומללות limted שלי של הבנה, הוא מנגנון אבולוציונית נגזר ההישרדות אשר ניסיונות לפתח מיני התיאוריה בנפשו של יצור אחד מדוע יצור אחר מתנהג כמו שהוא עושה.
Corvids (משפחת עורב) נראה טוב במיוחד זה, גם אם הם לא בנתיב mamallian ... הם בזהירות להתבונן התנהגות אז האינטואיציות הטופס ... וכפי הפרימטים לקבל במעלה הסולם האבולוציוני, הם יותר ויותר על הנחות לגבי מבנה כוונות "האמיתי" של קופים אחרים .... מי מסתתר מזון תוך העמדת פנים לחלוק בנדיבות וכו '.. כך נראה כי אפילו סטיות כמו מציצנות מעוגנת הן כנראה דינמיקה אבולוציונית ..
נראה לי סביר כי התיאוריה של המוח האנושי תהליכים אלה מסתורי שאנו מכנים אינטואיציות הם souped-up גירסאות של מנגנוני הערכה חברתית כי היו חיוניים למניעת טריפה, באיתור מזון, הזדווגות, ועושה specualtions טווח זמן לאיכות הסביבה , כגון כמה חיות התבוננות התנהגויות של אחרים, אומר קבוצה של אוכלי עשב שומר השעון קרוב אוזן קשבת עבור אזהרה וקריאות ציפור מסוים .... אשר מכן אותות נוכחות של ציפור גדולה טורפים .. וכך אינטואיציה חייב להיות מבוסס על מה שנוצר עשוי להיראות כמו ראיות מופשט .. -
חשבתי לקחת כדור מהיר אחד הטלת תוכן ברירת מחדל אחרים ... בושה. כאשר אנו חשים בושה (אני מודה שאני כופה את הרעיונות שלי על הבושה) אנחנו "טרנספוזיציה" איך היינו מרגישים על ההתנהגות שלנו, אם היינו עדים לכך מבחינה חיצונית, ויצרו כמה הנחות לגבי איך אחרים מחפשים עלינו. אולי הם הראיות הגלוי, מינימלי, או התנהגויות לא לאשר כי החשדות שלנו ... אבל שים לב איפה אתה מרגיש מבויש, אתם מוכנים לכפות את האמונות שלך על shamefulness אל המתבונן .... "אהה, הם בטח באינטואיציה! הם יודעים! הם חייבים לדעת "..... soooo מה שנראה happeneing עם הבושה היא שאנחנו יוצרים מודע (עדיין מאוד אובססיבי) תמונה או איזשהו ייצוג של מה שאנחנו מאמינים ייצוגם של ייצוג שלנו .... כך הטלת על הטלת .... זה עדיין קורה כל כך טבעי, כל כך יפה ורהוט היום, וכן להתנהגות בעלי חיים שצולמו יצורים שנראים (אישור, הטלת שלנו) להיות חווה מבוכה להיראות על ידי שאר חברי המין שלהם כשהם "בלגן ".... עכשיו, יש ניסית פעם לא מרגיש בושה מתי משהו happenened זה היה רק gawdawful cringeworthy ... זה יותר כאילו אתה מנסה לדכא אותו, זה נהיה יותר גרוע ... -
 קרפדה מרינוס כתב:
עצור לרגע ולהרהר כך. היצורים טובה יותר ויותר שקופה יש בבית קוראת את המחשבות והטלת התוכן, פחות במודע הם היו צריכים לחשוב על זה יותר, זה הפך המודל שלהם חלקה של המציאות, יש להם סיכוי טוב יותר לשרוד בבית procreating. זה נשמע ממש מגניב עבור היצור. מה בנוגע לך באופן אישי?  קרפדה מרינוס כתב:
הדרך היחידה לצאת מזה זה למצוא דרך להפסיק את המוח לפעול. אם רצה NLP efectively demonstate מיומנות גבוהה לצמצום הטלת תוכן, כל שעליו לעשות הוא לספק lobotomies בעלות נמוכה למשתתף כל מוכן. איך קונים רבים אתה חושב שנצטרך? אני לא חושב שמישהו מציע erradication מלאה של תוכן impositions, זה לא עניין של שחור ולבן, יש לך עתה עצרה על ידי פיטר בהזדמנות זו. ואתה בתגובה הוא לכתוב כאילו אתה יודע למה הוא בוחר להתנהג כפי שהוא. למעשה אני חושב בהודעה הקודמת אתה הכחיש שהוא בוחר - אתה הטילה יותר של התוכן שלך על אותו אישית. קצת מצחיק באמת, אתה לא חושב? -
Re: פוט "Contadiction צורחים כאן ... כן, אני סוג של ללכת עם קרפדה על זה הרבה. יש סוג של Tabula Rasa חשיבה שהציע חסידי הקוד החדש בפרט אשר חותך הרבה דיון פורה בברכיים. רק התבוננות שמשהו הוא חשוב לקרוא לא תפסיק להיות נוקבת, יצירתי, יצירתי. ההבחנה של מודעות הדרושים הוא כאשר אחד עושה את זה, וכאשר אין צורך. וזה לוקח זמן ואימון לפתח את מודעות הדרושים של--המודעות. -
לא, לא באמת ... כי זה לא מצליח להבדיל בין העיקרון הכללי לבין מקרה מיוחד.... במילים אחרות אין הבנה ברורה של תהליך של Deduction ... ולא אכפת זה קצת מפחיד הקטן שלי ... משום שחייב להיות איזה סלע הגיוני לפני שתוכל להמשיך .... זה נראה לי כמו החץ שלך הכללית הספציפי ואת specfic כדי הכללי מתבלבל ... זה החלק מטריד, כי w / o הארכיטקטורה של היגיון, רשמיים או לא רשמיים, אחד נוטה מייסד בטעות קטגורי ו עמימות כי יש את המראה של בהירות שטחית ... אני מניח כי זה בררות "שקר" כי הפילוסופים לכופף את עצמם מעל ומעבר כדי להפיג בעיה הליבה בבור NLP מוש גם ...
לדוגמה, כן, זה קל להגיד, או בפילוסופיה-לדבר, "trivially נכון" כי "אף אחד לא מציע erradication מלאה של תוכן impositions", אלא על בחינה קרובה יותר כי הוא כל כך כללי זה יכול להיות כל דבר או שום דבר. משום שהיא מתארת לא ברור לקבוע סטנדרטים, גבולות, gradients, וכו 'עבור כלל מה מגדיר אחד חלה, או מסננים, אם תרצו, ובאילו תנאים על מה הוא ומה הוא לא הטלת התוכן.
וזה יכול להיות שימוש לא גדול כמו במצב של חקירה, לפחות יחסית זוויות אחרות של פרספקטיבה ...
ייתכן שנצטרך להתקדם בצורה שונה לחלוטין, למשל, בידיעה כי אנו ממשיכים להטיל תוכן אם נרצה בכך או לא, אפילו עד לנקודה שבה מינים שונים יכפה תוכן זה נראה מאוד קונקרטי וברור להם (אין לי מושג מה מיני obviousnesses חלים על כלב מרחרח להוט סימני ריח, אבל הזיה שלי הוא שהם עשירים תיאורי הכלב באופן לחלוטין לא מוכר לי), איך אנחנו יכולים להמשיך מול זה רציפה, שנבחרו, פרו תהליך ההישרדות?
Otherwisw אנחנו נתקעים במהירות anile זה ניתוח מתוך איפה שאנחנו צריכים ואיך אנחנו צריכים ואיפה אנחנו oughtent וכיצד אנו oughtent לכפות את התוכן. Who'se יש להטיל-O-מטר ועד כמה הם משלמים עבור זה? -
Re: פוט "Contadiction צורחים כאן ... היי אדריאן
ציטוט אדריאן,
"יש סוג של חשיבה טאבולה ראסה שהציע חסידי הקוד החדש בפרט אשר חותך הרבה דיון פורה על הברכיים."
להיות אכפת ספציפיות כך מתרגלים קוד חדש יכול ללמוד מה זה להגדיר את המוח הוא הציע לך?
דרישת שלום
פיטר http://www.livingahappylife.co.uk -
אולי כדאי לך לבדוק עם ג 'ון על הקשרים בין הריבית מוקדם שלו קרלוס Casteneda (בזמנים שונים, ג' ון שונות, מוצ 'ו NLP שונים מסביב) ... בכל מקרה, זה היה Casteneda ההבחנה של טונאלי (מושג יומיומי המבוסס המודעות) ואת הנהוול (קצת כמו שלפני המודעות רעיונית ).... Casteneda גם היה הרעיון הוא קרא "את תשומת הלב השני" אשר פיתחה מכשפים .... היטל hallucinated שלי היא שכאשר Casteneda קצת נפל טובה, ג 'ון עבר לדבר על הנהוול ו reframed זה כמו ה-FA, הגישה הראשונה .... גם תיאור מעורפל מעניין ובעייתי, משהו ספציפי של ג 'ון כי הוא מנסה לתקשר .... כך היה זה שהחל עם גנאלוגיה Casteneda-הנהוול ... כדי ההתאחדות .... ולאחר מכן התרחב הקוד החדש ואת המדינה יודע כלום .... זה היה חיבור המדינה המפורסמת שלו "ספוג" זה היה כמו regressing, perceptually כדי הילדות המוקדמת ... נאמר לי על ידי חבר שלי שהיה עושה קצת במרכז אמריקה Ops-CIA שם עבד במקביל עם כוחות ארה"ב מיוחדת כי חזרה באותו יום כאשר ג 'ון היה prob רק מתוך הספר SF, הם היו עמוק לומד עם המקומיים השמאנים ולימוד טכניקות פסיכולוגית "להפוך" צמחיה, סלעים, ואת המאפיינים הטבעיים כדי כך שישתלבו היטב בסביבה, כי אחד יהיה בלתי נראה ... כך אולי את מקורם האמיתי של קוד חדש .... -
 R אדריאן כתב:
כן, אני סוג של ללכת עם קרפדה על זה הרבה. יש סוג של Tabula Rasa חשיבה שהציע חסידי הקוד החדש בפרט אשר חותך הרבה דיון פורה בברכיים. רק התבוננות שמשהו הוא חשוב לקרוא לא תפסיק להיות נוקבת, יצירתי, יצירתי. ההבחנה של מודעות הדרושים הוא כאשר אחד עושה את זה, וכאשר אין צורך. וזה לוקח זמן ואימון לפתח את מודעות הדרושים של--המודעות. כפי שהוא אומר אדריאן בקפידה פאראפרזות צפן חדש ... | |