| |
דיון:
ארטה של NLP, תגובה לביקורת על NLP -
ארטה של NLP, תגובה לביקורת על NLP NLP היא פנומנולוגית (מוטבע סובייקטיביות) לעומת המטרה. הוא גם פרגמטי, או להשתמש להעריך, בניגוד האמת להעריך. כלומר, זה נראה מנקודת המבט הסובייקטיבית החוצה להחליט מה לעשות כדי לכלול המבוססת על השימוש שלו או תוצאות garners פעילות ביחס הכוונה של פעילות.
הוא לא מנסה, ללא הצלחה להיות Neuroscience. זה שונה לחלוטין סוג תרגול, תרגול מסוג לוגיים שונים. זה הליך בטכנולוגיה של פילוסופיה, פילוסופיה שימושית, ולא בהליך בטכנולוגיה של המדע, או מדע שימושי. מילה בת בפילוסופיה החלת בניגוד מדע שימושי הוא ארטה.
מישהו לתקוף NLP לא להיות מדעיים או על היותו אי הבנה מה הם פסבדו NLP הוא ברמה הבסיסית. הם לשפוט אותו על פי אמות המידה טועה.
נערך לאחרונה על ידי edwardewilson; 31 אוגוסט ב 09 12:41.
סיבה: כדי להגדיל את הבהירות, אחת התקוות.
-
Re: ארטה של NLP, תגובה לביקורת על NLP ייתכן שיש לך טעם מאוד תקף שם. -
תודה על העברת אדוארד. שלך
עכשיו כשאני מייבב אנשים על הבלוג שלי כי NLP הוא לא מדע אמיתי, אני יכול להפנות אותם כאן במקום פשוט להגיד "למי אכפת?" -
 nlpcourses כתב:
תודה על העברת אדוארד. שלך
עכשיו כשאני מייבב אנשים על הבלוג שלי כי NLP הוא לא מדע אמיתי, אבל אז שוב הוא לא טניס שולחן.
ג 'ון http://www.businessadviser.com/humber.htm -
 z8000783 כתב:
אבל אז שוב הוא לא טניס שולחן.
ג 'ון האם אתה בטוח כי על ג 'ון? אולי פינג פונג הוא לא ... אבל ודאי הוא טניס שולחן. -
 nlpcourses כתב:
האם אתה בטוח כי על ג 'ון? אולי פינג פונג הוא לא ... אבל ודאי הוא טניס שולחן. סליחה אתה צודק, התכוונתי לומר סידור פרחים.
ג 'ון http://www.businessadviser.com/humber.htm -
Re: ארטה של NLP, תגובה לביקורת על NLP היי אדוארד, אומנות Memetics היא עבודה רבה, IMO, כי dovetails יפה מאוד עם NLP. עבור אלה אשר כאן לא מכירים את העבודה של אדוארד: אומנות Memetics «אדוארד א 'וילסון -
 edwardewilson כתב:
NLP היא פנומנולוגית בניגוד אובייקטיבית ומעשית, או להשתמש להעריך, בניגוד האמת להעריך. כלומר, זה נראה מנקודת המבט הסובייקטיבית החוצה להחליט מה לעשות כדי לכלול המבוססת על השימוש שלו או תוצאות garners פעילות ביחס הכוונה של פעילות.
הוא לא מנסה, ללא הצלחה להיות Neuroscience. זה שונה לחלוטין סוג תרגול, תרגול מסוג לוגיים שונים. זה הליך בטכנולוגיה של פילוסופיה, פילוסופיה שימושית, ולא בהליך בטכנולוגיה של המדע, או מדע שימושי. מילה בת בפילוסופיה החלת בניגוד מדע שימושי הוא ארטה.
מישהו לתקוף NLP לא להיות מדעיים או על היותו אי הבנה מה הם פסבדו NLP הוא ברמה הבסיסית. הם לשפוט אותו על פי אמות המידה טועה. איך הוא לעומת פנומנולוגית פרגמטית? ו NLP מתיימר להיות פרגמטי, כי זה עושה על מה עובד. ואני מסכים כי זה שונה מאשר מנסה למצוא אמיתות אובייקטיביים כמו במדע.
אני מסכים עם הפיסקה השנייה שלך. ואני רוצה לראות יותר שילוב של NLP והמדע גם. צורות שונות של אמנות יש יתרון מאוד בעבודה יחד עם המדע.
אני מסכים עם הפיסקה השלישית שלך. -
Re: ארטה של NLP, תגובה לביקורת על NLP שימוש המסכן של פסיקים מצדי.
NLP היא פנומנולוגית (סובייקטיבי) ומעשית (להשתמש-valuing)
בעוד המדע הוא אובייקטיבי האמת-valuing
האם זה להפוך את הנקודה שלי ברורה? -
Re: ארטה של NLP, תגובה לביקורת על NLP אה, אני מבין עכשיו. טעות שלי בהבנה את זה אחרת ממה שהתכוונת. אז כן, אני מסכים עם העניין, lol. | |